Προς το περιεχόμενο

panosra

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Μηχανικος
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panosra

0

Φήμη

  1. http://www.thomann.de/gr/vht_special_6_combo_av_sp1_6.htm http://www.thomann.de/gr/vht_special_6_combo_ultra.htm Αυτη τη στιγμη παιζω με ενα Vox ac4tv και ειμαι γενικα ευχαριστημενος αλλα μου λειπουν αρκετα οι χαμηλες συχνοτητες. Θα εχει μεγαλη διαφορα το 10" του VHT απο του Vox ή να παω κατευθειαν στο 12".
  2. Χαιρετω το forum ! Εδω και λιγο καιρο ειμαι κατοχος της Μ13 , αλλα εχω καποιο προβλημα με τα drives της. Συγκεκριμενα το Overdrive το Colodrive και τα περισσοτερα fuzz εχουν ενα θορυβο(σαν συντονισμος ακουγεται) στο σβησιμο της νοτας.(σε φυσιολογικες εντασεις). Το πρωτο που εκανα ητανε να εγκαταστησω το τελευταιο update αλλα καμια βελτιωση. Επισης η κιθαρα κατευθειαν στον ενισχυτη (Vox ac4tv) ακουγεται καθαρα. Πριν μπω στη διαδικασια να επισκεπτω το αρμοδιο service θα ημουν ευγνωμων σε οποιον συναδελφο με Μ13 ή Μ9 διεθετε λιγο απ το χρονο του να τεσταρουμε το μηχανακι. Ευχαριστω . Πάνος - Αθηνα. Στειλε πμ.
  3. Και το TS-9 silver mode απο Analogman φαινεται ενδιαφερον.
  4. Γνωριζετε καποιο σχετικο πεταλακι ?
  5. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Φιλε nikodemos περιμενω με αγωνια τα αρθρα σου ,με οποιο τροπο εσυ επιλεξεις.
  6. Φιλε tugito εχω ειδη διαβασει το συγκεκριμενο αρθρο αλλα αυτο που ζηταω να μαθω ειναι συγκεκριμενες οδηγιες χρησης. πχ. απο που ξεκινας τις ρυθμισεις (threshold , ratio...ή gain ) και τι αλλαγες πρεπει να κανεις συμφωνα με τις ενδειξεις που περνεις απο το vu , peak meter.
  7. Διαβασα προσεκτικα το κατατοπιστικο και πολυ καλο αρθρο του φιλου Nikodemos περι compression και θα ηθελα να τον παρακαλεσω για καποιον αρχαριο σαν και μενα αν μπορει να μου προτεινει τα βηματα χρησης(μεθοδολογια) αυτου του ιδιαιτερου μηχανηματος. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  8. http://www.thomann.de/gr/koch_amps_studiotone_combo.htm http://www.thomann.de/gr/fender_65_princeton_reverb.htm Ειμαι έτοιμος να παραγγείλω έναν απ τους δυο. Εχω δοκιμασει τον koch και μου αρεσε αρκετά. Παίζω με μια Fender Telecaster με Seymour Duncan Vintage Mini HB ( συνηθως παιζω ακορντα) και κυριως με ενδιαφερει ο καθαρος ηχος ή ο συνδιασμος soft overdrive με delay. Ειχα εναν Peavey classic 30 (με το stock μεγαφωνο) απ τον οποιο επαιρνα ενα μουντο ηχο σε συνδυασμο με την tele. Ενας σημαντικος λογος της επιλογης των παραπανω ενισχυτων ειναι το βαρος τους γιατί δυστυχως εχω προβλημα με τη μεση μου. Περιμενω τις γνωμες σας καλοι μου φιλοι.
  9. Παιδια σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας.
  10. Μ αρεσει κυριως ο καθαρος ηχος με ελαχιστο overdrive και κυριως ο συνδυασμος με delay. Αγαπημενος ηχος , the Edge - u2
  11. Ποιον θα διαλεγατε ? Η τιμη τους ειναι κοντινη. Αυτο που δεν ξερω ειναι οι διαφορες στην ποιοτητα κατασκευης. http://www.thomann.de/gr/vox_ac30_cc2_gitarrencombo.htm http://www.thomann.de/gr/koch_amps_studiotone_combo.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου