Προς το περιεχόμενο

spyrosrg505

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα

Συμμετοχή spyrosrg505

-1

Φήμη

  1. Μην ακούς τον Φώτη, παίζει με Squier σε mesa boogie. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  2. To μια χαρα ηταν σε συγκριση με τον υπολοιπο εξοπλισμο που εχει ο holdyourlight. Κατα τα αλλα δε διαφωνω μαζι σου. Υ.Γ. Μανο μεχρι να μας δωσεις ενα link που να δουλευει (οχι οτι προκειται) βγαλε επιτελους το σκασμο.
  3. Παιδια οπα, προσοχη μιλαει παλι ο sha-manos του χωριου. Σε παρακαλουμε θερμα φωτεινε παντογνοστη και μεγαλε διαφωτιστη του πνευματος, μοιρασου μαζι μας την ατελειωτη γνωση σου. Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο: 1. Σε συγκριση με: Squier Stratocaster - Zoom 707 II - Behringer Xenyx 802 (6κάναλος μίκτης) - Creative T7700 speakers (7.1), που χρισιμοποιει ο holdyourlight, οι προενισχυτές της sound blaster audigy 2 zs platinum pro, ακουγονται μια χαρα. ΓΚΕ ΓΚΕ? 2.Δηλαδη εσενα που λες οτι αξιολογεις καρτες ηχου σε περιοδικο και ταυτοχρονα δηλωνεις κατοχος της προαναφερθεισας creative (η οποια οπως μας απεδειξες δεν εχεις ιδεα τι μπορει να κανει και τι οχι) πρεπει να σε παρουμε στα σοβαρα? Υπαρχει δεν υπαρχει ειμαι σιγουρος οτι δε θα μας δωσεις το Link γιατι ξερεις οτι εχεις αδικο. οσο για το: Μαθε πρωτα τι κανει η καρτα σου και τι οχι, γιατι προφανως την μετρησαν χρησιμοποιοντας τους asio directx full duplex οι οποιοι οντως κανουν resampling και ριχνουν το σημα στα 16 bit. Αν ομως χρησιμοποιησεις τους asio της audigy εκει το σημα απο τους a/d εως και τους d/a converters ειναι 24 bit. Εξαλου οι ιδιοι αναφερουν: "....This excites hope that this problem still can be solved by software. Besides, this card might have been measured with some special drivers." Οταν λοιπον σταματησουν να σου φαινοναται αλαμπουρνεζικα εσενα ολα αυτα και μαθεις και τι ειναι οι asio. Κανε αυτο : Και προσπαθησε να ακουσεις τη διαφορα, μην προσπαθησεις να τη μετρησεις γιατι οπως φαινεται οχι καρτα ηχου αλλα ουτε τις διαστασεις του εξωτερικου πανελ δεν εισαι ικανος να μετρησεις!!! Και εγω θα παραπεμψω σε αυτο το topic για να δουν παλι ολοι ποσο κ@ρ@....ζης εισαι. Υ.Γ.1 Μπορεις τωρα να βαλεις την ουρα σου στα σκελια και να τρεξεις να κρυφτεις στη τρυπα σου, μη μας παθεις και τιποτα μιας και απο οτι φαινεται εισαι και ειδος υπο εξαφανιση. Υ.Γ.2 Οσο και να χτυπιεσαι δεν προκειται να μπω παλι στη διαδικασια να καταριψω τις παπατζες σου οσο και αν φαινονται αληθινες. Αρκετο ΠΟΛΥΤΙΜΟ χρονο εχασα για παρτη σου. Εξαλου πιστευω πλεον οτι σε πηραν χαμπαρι ολοι. Υ.Γ.3 Ζητω συγνωμη απο τον holdyourlight που παρασυρθηκα και συνεβαλα στο να μετατραπει αυτο το topic σε πολεμικη αρενα.
  4. 1.OK η φωτογραφια μας επεισε οτι την εχεις. Για τα υπολοιπα που λες ομως που μας ενδιαφερουν δε σε βλεπω να εχεις επιχειρηματα. Οποτε λες ΠΑΠΑΤΖΕΣ! Εκτος και αν παραθετεις σαν επιχειρημα οτι το διαβασες στην παλαμη σου, η οτι σου το ειπαν στον καφε! 2.Αν ειναι να αρχισουμε τις Ελληνικες χειρονομιες εδω μεσα, οκ θα νικησεις (οχι οτι με ενδιαφερει κιολας) γιατι εχω και καλυτερα πραγματα να κανω. Tις αξιολογησες και αυτες δηλαδη με τη μεθοδο της χειρομαντιας οπως την creative?
  5. Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι λες παπατζες μεχρι να αποδειξεις το αντιθετο, μιας και την συγκεκριμενη την καρτα τη εχω και εγω και ηχογραφω (με τους asio της creative) και στα 24/48 και στα 16/48. Οσο για αυτο που λες (να διαβαζεις λιγο καλυτερα αυτα που βρισκες πριν ενθουσιαστεις), ισχυαν σε αλες creative (οπως την sb aydigy live 5.1 την οποια ειχα και εγω), επισης δε νομιζω οτι ελεγε πουθενα οτι επεξεργαζονται το σημα στα 24 bit παρα μονο οτι οι d/a converters δουλευουν στα 24 bit (κι ας μην εχει και σημασια αφου η επεξεργασια γινεται στα 16/48). http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=1#type_1 Εγω παντως βλεπω εδω οτι υπαρχουν drivers και για vista και για windows7. Μηπως τελικα λες οτι σου κατεβει? Οσο για τον αν εναι νομιμο να βγαζει καποιος drivers για ενα προιιον καποιου τριτου, οι οποιοι δεν λειτουγουν σωστα και το δυσφημιζουν (και αναφερομαι στον Daniel_K) δε μπορω να σου απαντησω. Α, και οσο για τους προενισχητες της (δεν τους συγκρινω με τους αντιστιχους μιας επαγγελματικης αλλα ακουγονται μια χαρα) αμφιβαλω αν εισαι σε θεση να τους αξιολογησεις μιας και την συγκεκριμενη καρτα σιγουρα δεν τη εχεις χρησιμοποιησει.
  6. Που το διαβασες αυτο? Με ενδιαφερει (εχω την ιδια καρτα) αν και πιστευω οτι ειναι μεγαλη παπατζα αυτο που λες...
  7. ΝΑΙ. ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ VINTAGE30 ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΟΜΠΡΕΣΑΡΟΥΝ Η FRAMUS (2Χ12) ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕ Η MARSHALL (4Χ12) (ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ CUSTOM CELESTION.
  8. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ POWERBALL 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ FRAMUS 2X12 ΜΕ VINTAGE30 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ Η ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ POWER ATTENUETOR). ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΜΠΙΝΑ(ΠΗΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ MARSHALL VALVESTATE 4X12 ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ WATT) ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!!. Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ENGL ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΑΣΗΣ.ΟΙ ENGL (O POWERBALL ΣΙΓΟΥΡΑ) ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΑΣΗ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου