Προς το περιεχόμενο

kiN

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kiN

0

Φήμη

  1. Eυχαριστώ Fatalk να ρωτήσω και κάτι άσχετο ακουστέ λιγο τα πρώτα 20" απο αυτό εδώ αυτός ο ήχος πως βγαίνει? απλα "μπουκώνεις" της χορδές? ή ειναι μπάσο?
  2. μαλλον δεν καταλαβες καλα,δεν ειπα οτι η BAJA ειναι η καλυτερη κιθαρα που φτιαχτηκε ποτε,ειπα οτι η ΤΕΛΕ ειναι η καλυτερη κιθαρα που φτιαχτηκε ποτε.. επισης σορρυ,αλλα η τελε που προετεινεις για 100 ευρω διαφορα ειναι επιεικως...καυσοξυλο μπροστα στην BAJA.. ;D :) για το πρώτο, sorry, μάλλον μπέρδεψα τα λεγόμενά σου.. όσον αφορά την κιθάρα, πολύ αφοριστικό σε βρίσκω..γιατί είναι καυσόξυλο?την έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη και μια χαρά tele μου φάνηκε...τίμια κιθάρα... ;) βρήκα κι άλλη μία που μάλλον κάνει για τον φίλο.. http://www.thomann.de/gr/fender_telecaster_lite_ash_natural.htm φίλε kiN, δυστυχώς με 500 ευρώ δεν μπορείς να πάρεις και κιθάρα και ενισχυτή αξιοπρεπούς ποιότητας..πάρε την κιθάρα και μάζεψε για τον ενισχυτή...εγώ αυτό προτείνω... ;) ναι φίλος JaYmZ_HetFielD το καταλαβαίνω αυτό... αλλα λευτά δεν !! φοιτητής είμαι και είπα τον πρώτο μισθό (και τελευταίο για την ώρα) να τον αξιοποιήσω!
  3. Ου ρε θα έρθει ο SMURF kwstas79 απ'το υπερπαραπέραν και θα υποτάξει την ελίτ για να γίνει ελίτ στη θέση της ελίτ (μιλάμε πάντα για τις φρυγανιές). Παιδιά ο άνθρωπος δεν έχει ενισχυτή οπότε τα 500 Ευρώ πρέπει να συμπεριλάβουν και αυτόν. +1
  4. εμφανησιακά μου αρέσουν οι T-Models (οι telecaster λογικα) το σχημα δεν παιζει ρόλο σωστα?
  5. ναι το έχω υπο'ψιν μου αυτό... κατσε να ρίξω μια ματια σε αυτα που μου ειπες edit πείτε μου και καποιο e-shop μονο μουσικοραμα ξέρω.
  6. Γεια και απο εμένα καλος σας βρίκα και όλας Στο θέμα μας, παίζω ηλεκτροακουστική ένα χρόνο τώρα, είχα πάρει jacky jackson 150E απλά δοκιμαστικά για να δώ αν θα μείνω στο κόσμο της κιθάρας(δίοτι είμαι λίγο περίεργος σε αυτά έχω περάσει απο 1χρονο drums και 6χρόνια αρμόνιο). Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο την κιθάρα αυτή, προβληματα στο κούρδισμα, ξεκουρδίζεται πανέυκολα, η μι στο 12τάστο προσπάθει να μοιάσει στο άκουσμα της νότας μι, πολυ σκληρό το πίασημο της anyway. Σκέυτομαι τωρα για αγορά ηλεκτρικής κιθάρας ( hammer bend δεν ακούγονται καλα ούτε βγαίνουν τοσο εύκολα στην ακουστική) επίσης μου ερέσει αυτή η ευλιξία στος ήχους παραμορφώσεις και έτσι!! απλα με τρελάινουν!! budget μαχ 500Ε. Αυτη τη στιγμή παίζω (και εχω φαέι κόλλημα ) blues έχετε τίποτα υπό'ψιν σας? να βοηθήσετε και εμένα? εχει τοσο σημαντικό ρολο η κιθάρα στο είδος μουσικης που παίζεις? κατι που πρέπει να μάθω για τις ηλεκτρικες?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου