Προς το περιεχόμενο

Zozzy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Zozzy

  1. Γενικώς είναι καλύτερα να περνάς το σήμα από την κονσόλα και μετά από την κάρτα, Στη δικιά σου περίπτωση, έχεις καλή κάρτα και απλή κονσόλα, μάλλον θα έχεις καλύτερο σήμα από την κάρτα.
  2. Δεν ξέρω το συγκεκριμένο ενισχυτή, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο με 4*10 ηχεία, δεν έχω υπ'όψιν κανέναν, αλλά με λίγο ψάξιμο όλο και κάτι βρίσκεις. 8)
  3. Το άσχημο είναι ότι ο τύπος σίγουρα θα ξαναβρεί μπάντα να κάνει live. Το αν θα την πληρώσει δεν είναι σίγουρο. Είναι η νοοτροπία του "κάνω live για αρπαχτή, αν δεν μου βγει η αρπαχτή δεν θα μπω και μέσα, θα μπουν οι άλλοι (οι μουσικοί)"
  4. Σε αυτό είχες δίκιο. Εξανεμίστηκε!! :P
  5. Συμφωνώ με τον sambador. Κι εγώ στο μπάσο μου κάνω μόνος μου το setup. Δεν είναι δύσκολο. Κοίτα τα παρακάτω sites: http://www.tunemybass.com/bass_setup/ http://www.garywillis.com/pages/bass/bassmanual/setupmanual.html Έχουν πολύ καλές οδηγίες και ευκολονόητες (ειδικά το δεύτερο)
  6. Όντως σε αυτή την τιμή είναι όλα πάνω κάτω τα ίδια. Γι' αυτό πάρε ότι θες, αλλά βάλε στόχο να πάρεις κι ένα μικρό ενισχυτή, να παίζεις με ακουστικά δε βολεύει καθόλου.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου