Προς το περιεχόμενο

mosquito

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mosquito

0

Φήμη

  1. σε see through red τη θέλω, αυτο ειναι το θεμα...τη μαυρη τη βρισκω στον thomann την κοκκινη δν βρισκω κ περιμενω
  2. για την Hellraiser c-1 BCH χωρίς FR λες??μπορεις να μου πεις που μπορω να τη βρω?απο παντου ακουω οτι δν υπαρχει Schecter ουτε για δειγμα, ακομα κ ο γερμανος το μοντελο που θελω δν το εχει καθολου!!
  3. Για να πω την αληθεια παιδια, κ εγω τη Schecter ήθελα εξαρχης, εχω κανει παραγγελια εδω και 2μιση μήνες κ ακομα δν την εχω πάρει, ήθελα απλά να δω την αποψη και καποιου αλλου, αν αξιζε τοσο αναμονη και αν αξιζει να περιμενω κι αλλο, όπως επίσης κ αν η Ltd ειναι κάπως καλο "υποκατάστατο". Να μου πεις, ηδη περιμενεις 2 μιση μηνες τι σε πειραζει να περιμενεις κ αλλο..το καλο πραγμα αργει!αλλα νομιζω καταλαβαινετε πως ειναι να περιμενεις κατι που θελεις πααααααρα πολυ για πολυ καιρο και ιδιως σε μια φαση που το χρειαζεσαι απαραιτητως..
  4. Χαιρετώ το φόρουμ Είμαι μεταξυ των 2 http://www.thomann.de/gr/schecter_daimond_c_1_hellraiser_blk.htm αλλα στο κόκκινο της http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_h500_emg_stbk.htm έχουν την ίδια τιμή, με ενδιαφερει η ποιοτητα-απόδοση , στην εμφανιση μου αρεσουν το ιδιο μπορεί να βοηθησει κανεις με άποψη plz??? Thank u!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου