Προς το περιεχόμενο

bs_ane

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    43
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bs_ane

0

Φήμη

  1. Rosewood ειναι η ταστιερα,ειναι αταστη κ την εχω κάνει epoxy...πάντως ωραία ιδέα είχες...
  2. Δεν θα πιάσει το χρωμα επάνω στο βερνικι.πρεπει να ξυθει το βερνικι κ να βαψεις η να ζωγραφισεις οτι θες πάνω στο χρωμα κ μετα να το βερνικωσεις... Υπαρχει βέβαια η πιθανότητα επειδή ειναι squier να μην εχει χρωμα και απο πάνω βερνικι,μπορει να ειναι βαμμενο με χρωμα 2κ δηλαδη βερνικι με χρωμα μαζι.αν μου στείλεις φωτό,θα μπορέσω να σου πω τι ειναι η τι μπορείς να κανεις. Δουλεύω στην Τουοτα και ξέρω καλα απο βαφες, ασχολούμαι απο χόμπι κ με αερογραφιες.... Εγώ εχω ενα jazz bass που θα το αλλάξω χρωμα κ θα το κάνω μόνος μου.
  3. bs_ane

    iPad stereo out σε live

    Καλησπέρα.εχω ένα iPad και θέλω να το χρησιμοποιήσω live.θέλω να δίνω μια έξοδο στα ακουστικά του drummer και μια άλλη στην κονσόλα.στο λάπτοπ που είχα άνοιγα το cubase έστελνα το ένα track στην μια έξοδο της κάρτας ήχου και απο εκεί στην κονσόλα και το track με τον μετρονομο στην άλλη έξοδο της κάρτας ήχου και απο εκεί στα ακουστηκα του drummer. Πως μπορεί να γίνει το ίδιο με το iPad?λογικά θα χρειαστεί μια κάρτα ήχου.αλλα ποιο application ειναι αυτο που έχει αυτή τη δυνατότητα?
  4. Το πρωι μιλησα τηλεφωνηκα με εναν μαστορα που τον ξερω,δεν ειναι παπατζης και μου ειπε 70ευρω.Δεν ξερω απο κοντα που θα παω αν μου πει εξτρα το σεταρισμα.
  5. Έχω ξαναπαίξει με άταστο.είναι το δεύτερο μου όργανο.βασικά το έψαξα για να πάρω ένα φθηνό,αλλά θέλει το λιγότερο 200ευρω ενώ η μετατροπή θα κοστίζει 100 περίπου.απλά δεν ξέρω αν ένα έτοιμο αταστο έχει διαφορά από ένα μετατροπής.
  6. Καλησπέρα.Έχω ένα fender jazz bass Japan και σκέφτομαι να το πάω σε μάστορα για να το μετατρεψει σε άταστο.θέλω να ρωτήσω,αν αξίζει μιΑ τέτοια μετατροπή.τ ο έχει κάνει κανέος;
  7. παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.Παντως εχω ψαξει παντου σε ηλεκτρονικα και δεν εχω βρει τιποτα.πειραζει να βαλω πλαστικα ,για να κανω την δουλεια μου μεχρι να ερθουν τα μεταλλικα;Επηρεαζουν και στον ηχο τα πλαστικα η μονο στην αντοχη ειναι το θεμα;
  8. Καλησπερα.Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω στην θεσσαλονικη ποτενσιομετρα alpha η αλλα μεταλικα καλα.Παντου βρισκω πλαστικα.
  9. το μονο ευκολο να το απλωσω με πιστολι-σε αντιπροσωπεια αυτοκινητων δουλευω- αλλα το radius πως το κανεις μετα??
  10. μονος σου το εκανες η ετσι το πηρες???
  11. μου ειπε ο dr fret οτι αναλαμβανει να το κανει αταστο,αλλα δεν ξερει να το κανει με εποξικη ρητηνη.. Εχει κανει κανεις την ταστιερα του με ρητηνη????Υπαρχει περιπτωση να γδαρρθει η να ξεφλουδισει???
  12. Καλησπερα..Εχω ενα fender jazz bass jp και σκεφτομαι να το κανω αταστο.Γνωριζει κανενας καποιον τεχνικο που να αναλαμβανει να το κανει αταστο και να κανει και την ταστιερα με εποξικη ρυτινη??? κατα προτιμηση Θεσσαλονικη..
  13. σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!εχεις δικιο....επρεπε να το δοκιμασω.δεν μπαινει ο ενας στην θεση του αλλου!!!! σε ευχαριστω...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου