Προς το περιεχόμενο

SEEDS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από SEEDS

  1. καλα τωρα ΑΥΤΟΝ περιμεναμε για να ξεσκεπασει τον Πουτιν.... :o ::) ειναι σαν να μου λες οτι εκανε εκπομπη και ξεσκεπασε το αληθινο προσωπο του Χιτλερ ή του Σταλιν... :) :) Παντως για πρωην πρακτορας της KGB μια χαρα τα εχει καταφερει (τουλαχιστον στην οικονομια που καιει και τον μεσο Ρωσο) σε σχεση με τους προηγουμενους ανικανους (τωρα για δημοκρατιες και τετοια χεστηκαν οι Ρωσοι ετσι κι αλλοιως ουτε ξερουν τι ειναι αυτο το πραγμα ουτε θελουν να μαθουν πιστεψε με) :) παντως η εκπομπη του ηταν αξιοπρεπης,οχι τιποτα το καταπληκτικο αλλα τουλαχιστον βλεποτανε ;) Θεωρω πως η εκπομπη του δεν ηταν απλα αξιοπρεπης φιλε μου, γιαυτο εξαλλου και ενοχλησε τοσο! Δεν εχω καμμια αντιρρηση οτι εσυ θα εκανες κατι καλυτερο απο τον Κουλογλου. Φαινεται οτι εισαι τοσο βαθια ενημερωμενος και γνωστης του θεματος...ωστε το μονο που βρηκες να αναφερεις (πρακτορας KGB) ειναι αυτο που σαφως και δεν αποκαλυψε η συγκεκριμενη εκπομπη...ειναι αξιο προσοχης!
  2. Εχουν ενδιαφερον καποιες απο τις προηγουμενες τοποθετησεις. Επειδη τυγχανει να γνωριζω καποια πραγματα εκ των εσω, σημειωστε οτι η ρηξη του Κουλογλου με το κρατικο καναλι σημειωνετε εδω και πολυ καιρο. Τα θεματα των εκπομπων του θεωρηθηκαν πολλακις ως αντι-κυβερνητικα με αποθεωση το εκπληκτικο αφιερωμα που εκανε στον Πουτιν (κυριολεκτικα ξεσκεπασε την προσωπικοτητα Πουτιν) την ιδια στιγμη που ο κος Καραμανλης εκθιαζε την πολιτικη ιστορια του Ρωσσου ηγετη κατα την υπογραφη της συμφωνιας της Ελλαδας για τον αγωγο φυσικου αεριου. Μην παραμυθιαζεστε οτι εχει εκλειψει στη χωρα μας η λογοκρισια και η φιμωση των υγειων φωνων. Δεν ειναι απαραιτητο να παρει καποιος δημοσια το μερος του Κουλογλου! Για την απαξιωτικη ομως σταση του κου Παναγοπουλου οφειλουμε ως Ελληνες πολιτες οχι μονο να διαμαρτυρηθουμε αλλα να αντιδρασουμε δυναμικα με καθε τροπο. Εμεις πληρωνουμε νταβατζιλικι τα κρατικα καναλια και δεν αποτελουν τσιφλικι κανενος Παναγοπουλου. Και λιγη προσοχη παιδια...δεν ειναι παντα το ζητουμενο να κραταμε ισες αποστασεις! Το να χρησιμοποιει καποιος τις δηλωσεις του κου Παναγοπουλου χωρις να τις φιλτραρει και να αναζητα πισω απο οτι ακουει τι κρυβεται, δεν κανει τιποτα αλλο απο το (ελπιζω αθελα του) να γινεται φερεφωνο του!
  3. Το ηδη κρυωμενο? Το οτι δεν ειχα λογαριασμο εδω, αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθουσα τις αγγελιες (αυτο με ενδιαφερει προσωπικα). Και μαθε κατι...παντα χρειαζεσαι ενα ερεθισμα για να κανεις ενα βημα. Η συγκεκριμενη αγγελια ειχε καποια ιδιαιτεροτητα και απαντησα αφου οι διαχειριστες του site αφηναν το θεμα να εξελισεται παρα το οτι ζητηθηκε επισημα η διαγραφη της. Το αν συνεχισω δε να "γραφω" ειναι επισης δικο μου θεμα...εσυ κατσε εκει να παρακολουθεις αφου δεν εχεισ τιποτα σοβαροτερο να κανεισ!
  4. Χμμμμ....SEEDS καλώς ήλθες.... Δε μου λες..... γφράφτηκες στο noiz πριν από λίγη ώρα .... μόνο και μόνο για να "βάλεις τα πράγματα στη θέση τους" σε σχέση με αυτή την αγγελία? Καλώς ήλθες anyway. Ναι ειμαι καινουργιος? Πειραζει κανεναν αυτο? Ειπα κατι που ειναι επιληψιμο? Με ειλικρινεια δεν ειπα οτι διαβασα το ιστορικο της αγγελιας και απαντησα?
  5. Αστειο δεν ειναι? Μιλας εσυ για σεβασμο? Απο περιεργεια διαβασα ολες τις τοποθετησεις και δυστυχως και την δικη σου. Ο gydrummer σου απαντησε πολυ ευγενικα και γενικα οι απαντησεις του ηταν ευστοχες και προσεκτικες και δεν καταλαβα ποοιον βριζει. Μαλλον το δικο σου υφος ειναι επικριτεο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου