Προς το περιεχόμενο

stephanos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    286
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από stephanos

  1. Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί στο forum, μ'αρεσε το concept και είπα να το μοιραστώ.
  2. καλό το zoomaki το μόνο του μειον είναι ότι είναι πιο θορυβώδες από το pod farm που είχα αλλά υπερτερεί στην ευκολία χρήσης και στον ήχο. Το μόνο που του λείπει είναι ένα global noise gate.
  3. Tελικά δεν δουλεύει το G3 με το ableton? Γιατί αυτό χρησιμοποιώ αποκλειστικά.
  4. Μ άρεσαν όλα ... το κομμάτι, το βίδεο (απ τα καλύτερα που έχεις κάνει), οι κοπελιές ... Είσαι σταθερή αξία. Και φυσικά μελαχρινές. ;)
  5. Υπάρχει και ο Φάνης από τον οποιο έμεινα πολύ ευχαριστημένος. http://musicrepair.weebly.com/index.html
  6. stephanos

    Δεν χορταίνει η ψυχή

    Μου θυμίζει sunny baltzi η ερμηνεία. Ακούγεται ευχάριστα όπως είπαν και οι άλλοι...
  7. Πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Θα είναι στα αγγλικά απ' ότι κατάλαβα?
  8. stephanos

    Στο Σκοτάδι….

    πολύ μου άρεσε !!
  9. ωραία κιθάρα http://www.ibanez.co.jp/products/hb_page11.php?area_id=3&data_id=135&color=CL01&year=2011&cat_id=7&series_id=456 http://www.thomann.de/gr/ibanez_arg73t_tsw.htm
  10. πραγματικός μάγκας ... ο ναργιλές του θα μείνει για πάντα αναμμένος
  11. http://www.dogtooth.gr/awards.html Σε μια χώρα που δέχεται καθημερινά την ήττα, όταν ένας άνθρωπος με την δεύτερη του ταινία πετυγχαίνει όλα αυτά μόνο μπράβο μπορεί να πει κάποιος. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι "Κυνόδοντες". Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
  12. αν έχω καταλάβει, στην HD300 το expression pedal είναι μόνο για wah, volume, και whammy? Δεν μπορείς να ελέγξεις άλλες παραμέτρους, σωστά?
  13. stephanos

    Tuflon live

    Άψογοι. Εμφανίζεστε κάπου?
  14. stephanos

    Hellecasters theme Ζηρεια

    Πολύ ωραίοι, μπράβο
  15. Λοιπόν θα πήγαινα αρχικά γι' αυτό: http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Fender-Squier-60s-Classic-Vibe-P-Bass-Fiesta-Red/art-BAS0004921-000?recId=f308ef34-ff7f-456f-92c0-c3a918232aaa&campaign=EPOQ Αλλά είδα αυτό και ψάρωσα :o : http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Fender-Squier-Vint.-Mod.-Jaguar-Bass-Black/art-BAS0005130-000 Με ενδιαφέρει ο P-ήχος κυρίως και θα είναι το πρώτο μου μπάσο. Επίσης το θέλω πιο πολύ για ηχογραφήσεις. Η μουσική που με ενδιαφέρει είναι blues, funk, smooth jazz, experimental. Οπτικά μ' αρέσει, το βάρος και το αν θα με βολέυει το σχήμα είναι ένα θέμα. Επίσης έχω και τις εξής απορίες: 1) Αν έχω καταλάβει σωστά το Jaguar έχει jazz μπράτσο. Αυτό τι διαφορά έχει από το μπράτσο του classic vibe? 2) Θα λειτουργεί σαν κανονικό p-bass αν έχω κλειστό τον jazz μαγνήτη ή υπάρχουν διαφορές. Γενικά οι μαγνήτες που έχει είναι αξιοπρεπείς? 3) Υπάρχει θήκη για Jaguar bass?
  16. Άργησα να το δω, αλλά την επόμενη Δευτέρα θα είμαι εκεί.... Ίσως και κάθε Δευτέρα ;D
  17. stephanos

    Jon Lord & The Hoochie Choochie Men

    πολύ ωραίο Ηλία ... :D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου