Προς το περιεχόμενο

Wolverine Rules

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Wolverine Rules

  1. Απο το net οκ, βρίσκεται. Απλά εγώ είμαι εξωτερικό,εδώ οπου είμαι δεν το έχω βρει κάπου για να το τσεκάρω. Επειδή μάλλον σύντομα θα κατέβω Αθήνα για λίγο,έλεγα μπας και ξέρει κανείς ποιός το φέρνει/έχει γιατί θέλω να το δοκιμάσω πριν αγοράσω προφανώς. Πάντως δύσκολη απόφαση, και το wiggler κ το vibravox είναι ωραία εργαλία, και έχουν και λαμπίτσες 8) (οκ και το shape shifter αναλογικό είναι φυσικά)
  2. Ναι αυτό που λες έχει νόημα. Εκτός εαν χρησιμποιείς το effect μετά απο σημείο στο οποίο έχεις παύση(παικτικά) μες το κομμάτι,οπότε ίσως προλαβαίνεις να το ενεργοποιήσεις και να αλλάξεις στο καπάκι το tempo. Είναι όμως πολὐ παραμετροποιήσιμο πετάλι, και το ψήνω πολύ, εαν αποφασίσω ανάμεσα και στις άλλες επιλογές βεβεαίως... ;D ( ElectroHarmonix Wiggler, Vox Vibrato, ίσως προστεθούν κι άλλα). Που να το βρω για να το δοκιμάσω όμως???
  3. Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ψάχνομαι για phasers κ tremolos,και τσέκαρα εδώ κ κάμποσο καιρό το Seymour Duncan Shape Shifter,το οποίο απ'ότι έχω ακούσει στο γιουτούμπι είναι σούπερ. Δεν ξέρω που μπορώ να το βρω για να το τσεκάρω και ο ίδιος όμως( Αθήνα). Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
  4. Ασ'τα, πράγματι είναι πακέτωμα η εύρεση ντράμμερ. Που είναι ρε γαμώτο, κρύβονται? Έχει γεμίσει ο τόπος κιθαρίστες, μήπως να το γυρίσουμε όλοι στο ambient που δεν χρειάζονται τα beats?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου