Προς το περιεχόμενο

pan0si

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή pan0si

0

Φήμη

  1. pan0si

    Προβλημα με φινιρισμα

    Την πρωτη φορα ειχε αρκετη.Αλλα την δευτερη σε νορμαλ υγρασια 55%.
  2. pan0si

    Προβλημα με φινιρισμα

    Και εγω ετσι νομιζα και το αραιωσα με νερο.Αλλα και παλι το ιδιο μου κανει το ρημαδι.Φαντασου πηρα τηλεφωνο στον τυπο που το αγορασα και τον ρωτησα.Μου ειπε και αυτος για αραιωμα αλλα και για το μπεκ.Το θεμα ειναι πως θα αφαιρεσω τις πιτσιλες χωρις να φαω χρωμα.Εχω χεστει στο τριψιμο και αυτες δε λεν να φυγουν.
  3. pan0si

    Προβλημα με φινιρισμα

    Για να βοηθησω ακομα πιο πολυ,δεν ειναι το γνωστο orange peel αλλα ειναι μικρες πιτσιλιες που οταν το πιανεις το σωμα με το χερι ειναι αναγλυφες.
  4. pan0si

    Προβλημα με φινιρισμα

    Για ασυμβατοτητα λιγο δυσκολο το βλεπω γιατι και τα δυο (σηλερ,βερνικι)ειναι της ιδιας εταιρειας.Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να φταιει το μπεκ.Στο stewmac διαβασα οτι τα μπεκ για βερνικια νερου πρεπει να ειναι το λιγοτερο 1.8 αλλα το δικο μου ειναι 1.5.Την επιφανεια την πιανω μονο με γαντια για να μην τη λεκιασω. :-\
  5. pan0si

    Προβλημα με φινιρισμα

    Παιδες,καλησπερα.Χρειαζομαι τη βοηθεια καποιου εμπειρου με φινιρισματα.Ξεκινησα να περναω βερνικι νερου αφου περασα 3 χερια σηλερ νερου,αλλα το σωμα ενω με το σηλερ ηταν αψογο,με το βερνικι γεμισε πιτσιλιες(σαν λακουβες μικρες).Αυτο διορθωνεται? ??? Εχω την εντυπωση οτι το βερνικι ειναι παχυρευστο και το πιστολι μου κανει "νερα".Ξεκινησα να το τριβω με 320 γυαλοχαρτο αλλα εχω την αισθηση οτι εχω φτασει μεχρι το σηλερ.Επισης να προσθεσω οτι το νουμερο του μπεκ ειναι 1.5 εαν αυτο εχει σημασια. Ευχαριστω προκαταβολικα Πανος :)
  6. Επειδη εψαχνα και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα με εσενα αγορασα το PALMER ROOT OVERDRIVE της γνωστης εταιρειας και πιστεψε με το πεταλι σκοτωνει χωρις να σκοτωνει την τσεπη σου οπως τα αλλα.
  7. Ρίξε μια ματιά στο youtube να ακούσεις τον Blackheart.Ο ενισχυτάκος γ...ει!Ο Little Giant,κεφάλι 5w και καμπινα 1x12 παει γυρω στα 300 ευρω.Τα λεφτα του παντως τα αξιζει!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου