Προς το περιεχόμενο

TAMA

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    39
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από TAMA

  1. πρώτος δεύτερος χρόνος τι γίνετε δηλαδή?? πια είναι η διαφορα με μια ακουστική?? Τι του λέτε βρε παιδιά του παιδιού?? Μην τρελαθούμε τελείως τώρα, OK θέμα αίσθησης θέμα απόδοσης ήχου με μια καλή ακουστική ναι... που και αυτό σχετικό είναι έχω ακούσει πολλές επώνυμες drums λόγο κακού κουρδίσματος και παίζουν σαν κατσαρόλες, τουλάχιστον με την ηλεκτρονική θα έχεις ένα καλο σταθερό σχετικά ήχο! Δεν σου προτείνω κάτι, είναι σχετικό πάντα με τι χρήματα διαθέτης ρίξε μια ματια στο forum έχει πολλά σχετικά θέματα θα βρείς άκρη... ΆΦΟΒΑ όμως πάρε ηλεκτρονική για να μάθεις δεν έχει καμια διαφορα με την ακουστική!!! Μια που έχεις πρόβλημα με τo θόρυβο διαφορετικά είναι άλλη φάση η ακουστική δεν τo συζητώ!
  2. Μέτριο έως ψιλό μάπα... Προσπαθώ να τo τo "δω με καλο μάτι" αλλα δεν... Ας δούμε και την συνεχεια..! Άλλωστε όπως λέει και ένας φίλος μου ας παίρνουμε σαν τις μέλισσες τα καλύτερα "λουλούδια" από τις διαφορες εποχές και ήδη λουλουδιών...! Τελικά σήμερα βρίσκεις καλή μουσική σε όχι τόσο γνωστά η ακόμα και άγνωστα ονόματα! Αυτοί (U2) ούτος η άλλος θα πουλήσουν ότι και αν μας πλασάρουν... ;)
  3. Μπαίνει ένας πελάτης σε ένα μαγαζί (στο μέλλον) να αγοράσει ένα καινούργιο μυαλό να βάλει με μεταμόσχευση γιατί τo δικό του δεν πήγαινε και πολύ καλά... Αρχίζει να βλέπει τα διαφορα μυαλά...ο πωλητής αρχίζει την ξενάγηση αυτό του λέει πρώτης τάξεως, λογοτέχνης μεγάλος συγγραφέας νόμπελ κτλ 100.000 euro δεύτερη καλύτερη επιλογή ένα μυαλό αστροφυσικού 200.000 euro τρίτο 300.000 πολιτικές επιστήμες κτλ κτλ... και καταλήγει σε ένα μυαλό που η τιμή του είναι εξωφρενική 1.000.000 euro... αυτό λέει γιατί έχει τόσα πολλά?? Είναι λέει τo μυαλό ενός ντράμερ!!! E! και?? πως εξηγείται να είναι τo πιο ακριβό?? Πολύ απλό κύριε μου ΔΕΝ έχει χρησιμοποιηθεί ΠΟΤΕ μπορείτε να φανταστείτε τις δυνατότητες που μπορεί να έχει!!!
  4. Πως λέγεται ένας που κάνει παρέα πάντα με μουσικούς?? Ντράμερ!! Γιατί υπάρχει πάντα ένας μπασίστας στα group?? Για να ασχολείται και να "μεταφράζει" τo τι γίνετε στον ντράμερ!! Πιο είναι τo κοινό σημείο μιας drums και των ατόμων τρίτης ηλικίας?? Είναι δύσκολο να μπούν και να βγούν σε ένα αυτοκίνητο!! Ένας ντράμερ βαρέθηκε που δεν ασχολείται βασικά με ένα μουσικό όργανο, μπαίνει νευριασμένος μια μέρα σε ένα μουσικό μαγαζί πιάνει τον πωλητή και του λέει στα γρήγορα!! θέλω αυτήν την κόκκινη τρομπέτα και αυτό τo αρκοντεον!! Σοκαρισμένος ο πωλητής και μετά από αρκετή σκέψη... Εντάξει θα σου πουλήσω τον πυροσβεστήρα, αλλα τo καλοριφέρ δεν μπορώ να σου τo πουλήσω!!
  5. Πως μπορείς να αποσυντονίσεις έναν καλο ντράμερ?? Βάζοντας του μια παρτιτούρα μπροστά του!! Και να τον μπλοκάρεις τελείως?? Να του πεις να την παίξει!!
  6. Θα παρακαλέσω τον admin να σβήσει τα παραπάνω άσχετα posts παραφέρθηκα και εγώ sorry από μένα... εμμένω στις θέσεις μου βεβαια ίσος για διαφορετικούς λόγους από ότι αντιλαμβάνονται οι mods αλλα ας τα αφήσουμε αυτά τώρα...
  7. "Ευχαριστώ πολύ" τον admin η τους mods που 2 topic τώρα τελευταία που έχω ανοίξει, μου διορθώνουν τους τίτλους σε βατά κατανοητά Ελληνικά!! Ότι γράφω εδώ ανήκει σε εμενα ΔΕΝ έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε "χέρι" στα γραπτά μου!! Καλά θα είναι να μάθετε σέβεστε τον καθένα μας τα γραφόμενα του και την προσωπικότητα του... Άλλωστε τo μπάχαλο που δημιουργείται στο forum ανήκει σε εσάς τo λάθος για τo λάθος στήσιμο του forum, ανοίξατε 1 κατηγορια και πέφτουν όλα μέσα δεν υπάρχουν υποκατηγορίες, όλα μέσα σε μια κατσαρόλα!!! και προσπαθείτε τώρα βάζοντας χέρι στα ξένα γραπτά να φτιάξετε τo μπάχαλο??? πολύ αργά...
  8. Παιδιά πάει λίγος καιρός που δουλεύω σε παρτιτούρες, και έχω διαπιστώσει ότι στα ίδια τραγούδια βρίσκουμε στο net διαφορετικές παρτιτούρες, μικροδιαφορές αλλα υπάρχουν, όπως και κάποιες είναι με διαφορετικό "γράψιμο" και ψιλό ψάχνομαι λίγο, συνεπώς λογικά... θα πρέπει να υπάρχουν οι originals partition και διαφορες άλλες με μικρές αλλαγές που τις έχουν φτιάξει διάφοροι... Επίσης κάθε κομμάτι που ξεκινάω να μάθω τo ψάχνω και σε cover στο net που βγάζω πάλι χρήσιμα συμπεράσματα, αλλα και πάλι πολλές αλλαγές, διαφορετικά set drums, και σίγουρα διαφορετικό επίπεδο στο παίξιμο από διαφορους κτλ κτλ... Αυτά βεβαια είναι τα συμεράσματα τα δικά μου, θα ήθελα να τα κουβεντιάσουμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας οι νεότεροι...
  9. Παιδιά με μπερδέψατε να μαθαίνουμε και εμείς οι νεότεροι στον χώρο... Ακουστικά απλά για κόβει τον πολύ ήχο?? η ακουστικά όπως βλέπω που συνδέονται με κάποιο midi τέλος πάντων να ακούτε και να παίζεται + του ότι περιορίζεται και ο ήχος από τα τύμπανα που βαράτε... τι ακριβώς από όλα??? Δώστε γνώσεις στον λαό..! ;) P.S. Για την ιστορία ξέχασα να πω ότι εγώ χρησιμοποιώ τo MP3 μου την partition μου και βαράω άκοπα!!
  10. Σας ευχαριστώ παιδιά!! :D τo audacity είναι φοβερό απλό και γρήγορο και πάλι ευχαριστώ!! ;)
  11. Καλησπέρα σας.... Μετά από αρκετό καιρό(5 μήνες) με δάσκαλο και πολύ πολύ πολύ πολύ δουλειά στο solfege, και πολύ πολύ πολύ μετρονόμο κτλ... πέρασα επιτέλους σε κάτι πιο ενδιαφέρον όπως οι partitions, ήδη με γρήγορους ρυθμούς μαθαίνω τραγούδια παίζοντας τα με τις partitions που ξέρω πλέον να διαβάζω.. :P Λοιπόν στο θέμα μας, ο δάσκαλος μου μου έχει προτείνει ένα πολύ καλο τρόπο για να μαθαίνω τo τραγούδι: έχει ένα πρόγραμμα (όχι free αρκετά ακριβό δυστυχώς 100€) που κατεβάζει την ταχύτητα του τραγουδιού κατά 20% πάνε όλα πιο αργά τα χτυπήματα στην drums είναι πιο κατανοητά και μετά από λίγο εξάσκηση περνάω φυσικά στην normal ταχύτητα, πιστεύω βάση με την εμπειρία μου ότι μαθαίνω πιο γρήγορα και πιο ουσιαστικά! Όσοι θέλετε πιο πολλές πληροφορίες ευχαρίστως να σας πω παραπάνω αν και ήμουν αρκετά σαφής! Η ερώτηση τώρα: υπάρχει free πρόγραμμα στο net να μειώνω την ταχύτητα των τραγουδιών?? Αν έχετε κάτι υπόψιν σας κάντε μου μια πασα σας παρακαλώ! Ευχαριστώ!
  12. Καλησπέρα και χρονια πολλά! Και εγώ τo ίδιο πρόβλημα είχα και έβαλα από τo ίδιο σπρέι που έτυχε να τo είχα στο σπίτι για άλλες δουλειές, έκανε όντως πολύ καλή δουλειά, αλλα άφησε μια έντονη μυρωδιά από πετρέλαιο που έκανε πολλές μέρες να φύγει + που μου λέκιασε την μοκέτα..! Έχει τα καλά του συνεπώς και τα κακά του, μάλλον βρες στο εμπόριο κάτι να έχει τo ίδια αποτελέσματα χωρίς αυτήν την έντονη μυρωδιά του πετρελαιου..
  13. Φιλε μου tugito αν δεν γίνομαι κουραστικός... :-\ θα ήθελα να μας πεις πλέον τις εντυπώσεις σου από την MPS - 300 ένα σχεδόν χρόνο μετά την αγορά που έκανες... Σε κάλυψε για αυτά που ήθελες?? που υπερτερεί?? που υποφέρει?? σε σχέσει με την ROLAND HD-1 διαφορες στην ποιότητα και τεχνολογικά γενικά ?? Ευχαριστώ Νίκος.
  14. Να ακουμπάνε αυτά που τέλος πάντων βάζει ο καθένας μας στο πίσω δέρμα η όχι??
  15. A ρε κόλπα άντε μπράβο να μαθαίνουμε και εμείς οι ψαρούκλες... ;)
  16. Εγώ είμαι 1.80 δεν θωρούμε ψηλός ούτε σίγουρα κοντός και ούτε θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα να παίζεις drums το ποσο ύψος έχει κάποιος... Στην σχολη που πάω ένα φιλαράκι είναι πραγματικά κοντός "παίζει" το ΠΟΛY 1.60, τον βλέπω που παίζει και πραγματικά ζορίζεται και τι εννοώ: βλέπεις ένα σώμα να τεντώνεται αρκετά να πιάσει τα tom και σε σχέσει με συνδυασμό χερια και πόδια είναι πιο "κρεμασμένος" δείχνει να ταλαιπωρείται πιο πολύ από έναν "κανονικό" κτλ... Όλα αυτά είναι σχετικά όμως, το πρώτο πρόβλημα που είχα όταν πρωτοκάθισα σε μια Drums ήταν να βρω την θέση μου, να ρυθμίσω τα τύμπανα και τα πιάτα και το καρεκλάκι ώστε να τα φτάνω και να παίζω όσο γίνετε (να νιώθω) ΆΝΕΤΑ..!! Άλλωστε πιστεύω ότι με τον καιρό ο καθένας βρίσκει την "θέση" του και τι πραγματικά τον βολεύει!! Ένας μεγάλος Ντράμερ Γάλλος (manu katché) που θαυμάζω με μεγάλη μουσική παιδεία, και με μεγάλες παγκόσμιες συνεργασίες "σας καταθέτω μερικούς πιο κάτω"... είναι 1.50 με τα χερια στην ανάταση και πάνω σε σκαμπό... ;D Συνεπώς αλλα λόγια να αγαπιόμαστε όσο αναφορά τους κοντούς ντράμερ ;) Dire Straits, Francis Cabrel, Gipsy Kings, Jean-Jacques Goldman, Joe Satriani, Paul Young, Stephan Eicher, Sting, Simple Minds, Tears For Fears, Tori Amos, Tracy Chapman, Pink Floyd .....!!! κτλ...κτλ... Video manu katché
  17. Φιλε Βασίλη, και εγώ πρώτη τιμή πήρα drums, (αρχάριος είμαι) MILLENIUM ακουστική, χαλια ήχος τα δε πιατίνια τελείως λαμαρίνες...:'( Τα muffle rings τα είχε μέσα το set δεν άλλαξε και τίποτα, παρόλο το καλο κούρδισμα το έκανε ο έμπειρος δάσκαλος μου, το αποτέλεσμα γενικά είναι ψιλό χαλια... :-\ Φυσικά δεν μετανιώνω, είναι ότι πρέπει για να μάθω και κάποια στιγμή που θα "πάρουν" τα χερια μου αγοράζω κάτι καλύτερο!! ;) Στον δάσκαλο κάνω μάθημα με μια pearl με remo δέρματα, πραγματικά ΔΕΝ έχουν καμια σχέση...!! :-X
  18. Περίπου ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ... παίζει ρολο τι έχεις από κάτω, αν είναι υπόγειο OK πολύ καλύτερα έχεις να αντιμετωπίσεις μονο τους κραδασμούς(θόρυβο) στο σπίτι σου γενικά! Αν όχι με ακουστική drums θα έχεις προβλήματα, εκτος και χώσεις χρήμα πολύ σε ειδικούς να σου κάνουν mini studio κτλ... Έχουμε ακούσει κωμικοτραγικά πράγματα "κλουβιά" ξύλινα παπλώματα από πάνω χωρίς εξαερισμό κτλ... δεν τα σχολιάζω καν... Η μονη λύση Αν έχεις πρόβλημα! είναι η ηλεκτρονική drums ΌΛΑ τα αλλα περνάνε δευτερες και τρίτες "λύσεις"...!
  19. Φιλε μου Thronos ενδιαφέρομαι για e-drums διότι ΔΕΝ μπορώ να βάλω σπίτι μου ακουστική... Έχω χώρο μια σοφίτα αρκετά ευρύχωρη, αλλα θέλει δουλειά ηλεκτρικά, μόνωση καλή, εξαερισμός (δεν έχει παράθυρο) κτλ.. Δεν έχω χρήμα να το φτιάξω τώρα, και με μικρά παιδιά σπίτι Δεν λέει να πάρω ακουστική, βρήκα αυτό βάση με τα οικονομικά μου, έχω διαβάσει καλά λόγια!! Αλλα το topic το άνοιξα απλά για να σχολιάσουμε το νέο μοντέλο... :)
  20. Νέο φρούτο στην αγορά για μένα δηλαδή τώρα το είδα... διάβασα την παρουσίαση φαίνεται ενδαφέρον αλλα μιλάμε για 1300 ευρώπουλα βεβαια..! Και από ότι είδα στην σελίδα του βγάζει και ακουστικές drums.! Site http://www.ipemusic.com/index.php?lang=9&ml=3&pid=177 Video E-Drums http://www.ipemusic.com/img/pubs/videos/edrums/edrums_video_high.html
  21. Προσπαθώ, Προσπαθώ, να μάθω τα τραγούδια του, προσπαθώ να μπω στο ρυθμό του... 8) τόσο φυσικό όσο "στοργικός"..!! ένας μεγάλος καλλιτέχνης που παίζει πολλά όργανα και που παρακολουθώ πολλά χρονια τώρα! Και είχα την τύχη να τον δω live στην ελβετία το 2006 και είναι η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία τις ζωής μου!
  22. Εμενα μου ανοίγει κανονικά! Σου βάζω την κεντρική σελίδα να γράψεις πάνω αριστερά στο "ερευνα" DD-606 και θα σου βγάλει το μοντέλο, δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω να το δεις... ελπίζω να τα καταφέρεις...!! http://shop.kirstein.de/shop/
  23. Ρίξτε ένα βλέφαρο αξίζει τον κόπο??? Κομπλέ!! 349,00 EUR παρακαλώ :o σε τιμή φανταστική!! δυνατότητες και ποιότητα θα ήθελα τα φώτα σας..... http://shop.kirstein.de/shop/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=1284&CT=148
  24. Τέλος πάντων δεν είχα πρόθεση να βάλω "φωτιές"... Έχουμε διαφορετική άποψη Σίγουρα για το τι εστί forum και επίπεδο συζητήσεων, Forum στα λατινικά αν δεν κάνω λάθος είναι "χώρος συνάντησης" θα είναι και ο μορφωμένος και ο μπακάλης και ο μανάβης ο ανορθόγραφος κτλ κτλ.....! "επίπεδο συζητήσεων" ΠΟΛY αντικειμενικό είναι... καλή συζήτηση για μένα αυτό πχ για σένα όχι..! Έχουμε την ελευθερια να επιλέξουμε τι θα διαβάσουμε και που θα απαντήσουμε και για πιο λόγο κτλ!! Πια είναι συνεπώς σοβαρή συζήτηση η όχι ας το αφήσουμε να το κρίνει ο καθένας..! Και αποχωρώ από την συζήτηση ΔΕΝ είχα πρόθεση να έρθω σε κόντρα απλά κατέθεσα την άποψη μου! Φιλάκια Νίκος
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου