Προς το περιεχόμενο

aprooptos2000

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή aprooptos2000

0

Φήμη

  1. νεκταριε φιλε μου οσον αφορα μια επενδυση 3000 ευρω ο μουσικος πρεπει να ξερει για ποιον λογο και που θα χρησιμοποιησει αυτη την κινητη περιουσια ...αν δεν ξερει τοτε πρεπει να ρωτησει ...οσον αφορα τους λογους που καποιος μπορει να θελει να αποκτησει το συγκεκριμενο οργανο αναφερθηκα στο προηγουμενο Post . Προς Θεου δεν λεω να αγορασει στα τυφλα ! σιγουρα θεωρω οτι πρεπει να δοκιμασει κανεις πιο πριν και αν ειναι δυνατον πολλες φορες για να μην ειναι επιρεασμενος απο τον ενθουσιασμο του (οσον αφορα πιο απειρους χρηστες)...εμενα αν με βολευει παντως καλυτερα απο το τωρινο μου ως προς ευχρηστια και δυνατοτητες (τις οποιες εστω και λιγο μπορει να χρησιμοποιησω εν ωρα live) θα κοιταξω να το αντικαταστησω η ... η... η... να σκορπησω αλλα 3000 στον αερα οπως ειπες :)
  2. καλημερα και απο μενα ! πολυ ενδιαφερουσα η συζητηση σας! ως προς το KRONOS ομως αντιλαμβανομαι μια αντιρηση απο ανθρωπους που ειναι ενω γνωστες , δεν νιωθουν να βρισκονται μεσα στο target group για την αγορα του εν λογω οργανου . τι γινεται ομως με αυτους που που νιωθουν οτι βρισκονται μεταξυ του υποψηφιου αγοραστικου κοινου ...οπως εγω? και εξηγουμαι...βαζω τον εαυτο μου στην κατηγορια του live μουσικου με ελλειπης γνωσεις επανω στα θεματα του sound design και γενικοτερα του προγραμματισμου εις βαθος...αυτο λοιπον το εις βαθος ειναι που μας φερνει εντος και εκτος του Target ? ετσι πιστευω ...καθως υπαρχει και το κοινο εκεινο που αποτελειται απο εντελως αδαης, οπως μπορει να θεωρουσα τον εαυτο μου παλιοτερα . για καποιους μπορει να θεωρουμαι ακομα ...αλλα αυτο δεν με σταματαει απο το να θελω να αγορασω ενα οργανο (αντικαθηστωντας το προηγουμενο- και το λεω για τους οικονομικους λογους του θεματος που ολοι ποναμε) το οποιο μου ακουγεται αρκετα ποιοτικο στους ηχους που εχει , φαινεται πιο ευχρηστο στον προγραμματισμου για πιο απειρους πανω στο θεμα και με μπολικες δυνατοτητες που μπορει να μην ειναι εντελως καινουργιες, αλλα ειναι all in one package ! εν κατα κλειδι και για να μην κουραζω με τις αποψεις μου παραθετω την τελικη μου λεγοντας οτι το KRONOS μπορει να αποτελεσει εναν πολυ καλο αντικαταστατη ενος η και περισσοτερων οργανων σε ενα live performer musician ,καθως αποτελει ταυτοχρονα με το ευχρηστο οπως φαινεται interface του οι αδαεις να γινουν οχι τοσο αδαης και οι λιγοτερο εμπειροι να την "ψαξουν" λιγο παραπανω... και επειδη υπαρχουν και οι πολυ σχετικοι οι οποιοι με το δικιο τους κραζουν κτλ κτλ και σαφως βαζοντας "τα ποδια μου στα παπουτσια τους" μαλλον και γω το ιδιο θα ενιωθα, θα ελεγα οτι εφοσον υπαρχουν ολες αυτες οι λυσεις με τους υπολογιστες και με customized setups αφου μπορουν να κανουν την δουλεια τους ...ποιος ο λογος να μπουν στην διαδικασια του κραξιματος ? αν δεν μου κανει κατι που εχει και 3.000 ευρω ε απλα δεν θα το αγορασω...παρολα αυτα κατανοω πληρως την απογοητευση τους με το σκεπτικο οτι καθε τι καινουργιο κανονικα θα επρεπε να συγκλονιζει τον κοσμο μας !!! αυτα τα λιγα ...καλες μουσικες !
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου