Προς το περιεχόμενο

Electric Wizard

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    50
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Electric Wizard

0

Φήμη

  1. Εχεις ιδεα πως θα ακουγεται αυτο το μπασο? Τι ξυλα, μαγνητες θα εχει? Ποιος φιλος σου ειναι αυτος τεχνιτης η αυτοι οι τυποι στην bach?
  2. Εγω στο Μεταλλιδη είχα δοκιμάσει ένα Spector γυρω στα 1800 ευρω οργανο. Στα καπακια παραδιπλα δοκιμασα καμια δεκαρια warwicks σε αυτες τις τιμες ή πιο κατω, καμια συγκριση. Warwick χαλαρα.
  3. ρε παιδια προσφατα δεν ηταν στις αγγελίες αυτο το μπασο???
  4. Έχω καβατζώσει ενα λαμπάτο overdrive που φοράει μια 12ΑΧ7 λάμπα. Απο όσο έχω ακούσει τους λαμπάτους ενισχυτές δεν πρέπει να τους μεταφέρεις όταν η λάμπα είναι ακόμα ζεστή γιατί θα καταστραφεί. Ισχύει κάτι τέτοιο κ για το πετάλι? Τι πρέπει να προσέχω?
  5. Ισως μια πατεντα με καπακι γυρω απο το μαγνητη οπως εχουν τα les paul πχ... δεν νομιζω να υπαρχει κατι.
  6. Ωραιο το μπασο, είμαι απο τους πιο φανατικους υποστηρικτες του Humbucker/Single στο μπάσο με το διπλο να σπλιτάρει!!! Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι όπως είναι σκαμμένο το σώμα για τους μαγνήτες, μονο και μόνο για τη βρωμιά που θα μαζεύει εκει μέσα :-X
  7. Παίζουν συνέχεια στο (οκ δικό τους) φλύαρο στυλ. Προοδευτικό δεν είναι κάτι που παίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε τόσα αλμπους.
  8. To τι είχε πει ο καθένας είναι σχετικό, το θέμα είναι τι αρέσει σε εσένα γι'αυτό και υπάρχουν τόσα πετάλια για να διαλέξεις. Ειδικά στα wah οπου δεν μιλάμε απλά για ένα on-off αλλα για το τι βολεύει το πόδι του καθενός... To απότομο μπορείς να το ρυθμίσεις απο το Sweep. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οτι είναι πολύ funky, αυτο το εφφέ αυτό τον ήχο βγάζει γενικά (και ναι είναι αρκετά φανκ) τώρα το πως θα ακουστεί εξαρτάται απο το EQ, τα άλλα εφφέ και τον τρόπο που το χρησιμοποιείς!
  9. Μια μικρή ιδέα του τι μπορεί να κάνει το CryBaby της Dunlop μαζι με distortion αφου ρωτας (αντιστοιχο σεταπ με το δικο σου: Warwick/Bass Big Muff κ λιγο delay) Για το Utopia δεν ξερω τι να σου πω, ολα τα ΕBS παντως είναι πολυ καλα και τα χρησιμοποιουν παααααρα πολλοι μεταλαδες (ασχετα αν μπορεις να βρει πολυ καλα πεταλια σε αρκετα λιγοτερα χρηματα).
  10. Ο Μπάρτον έπαιζε με μάφ. Αν νομίζεις ακόμα οτι ψάχνεις overdrive, πες περιπου τι είδος παιζεις κ υπαρχουν πολλα.
  11. Γιατί δεν κυκλοφορεί πλέον? Απλά άλλαξε κουτάκι και είναι πλέον nano case. Δεν υπάρχει λόγος να την ψάξεις πολύ, αν έχεις απαιτήσεις σε λογικά επίπεδα για reverb στο παιξιμο σου και γενικα δεν εχεις αναγκη για πειραματισμους θα σε καλύψει άνετα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου