Προς το περιεχόμενο

aris-g

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή aris-g

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια. sorry για το αοριστο της ερωτησης, αλλα δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αλλη φορα οποτε... καταλαβαινετε.
  2. Πολυ πιθανο να καηκε φιλε. Υπαρχει ομως κ μια πιθανοτητα να εχει εσωτερικη ασφαλεια κ να καηκε αυτην. Πηγαινε στο servise του καταστηματος που την πηρες κ πες τους να την ελεγξουν.
  3. Υπαρχει πολυκαναλη καρτα ηχου που να στελνει ολα τα audio καναλια της, ψηφιακα, σε ψηφιακη κονσολα, οπου κ θα γινεται realtime μιξη? Οποιος μπορει να δωσει τεχνικες πληροφορειες για το πρωτοκολλο συνδεσης, καρτες ηχου κ κονσολες, καλοδεχουμενος... thanks!
  4. Γεια χαρα!!! Ξερει κανεις αν γινεται να κανουμε remote ενα VST Effect? Βασικα εχω το Cubase SX 3.1. k θελω να ελεγξω μια παραμετρο ενος Effect με το controller μου... Κοιταξα κ στο menu Device setup/generic remote/ αλλα δεν εμφανιζονται τα vst effects παρα μονο τα vst synths... Υπαρχει Περιπτωση??? thanks.
  5. Παιδια ξερει κανεις??? Oταν κανουμε render σε ενα daw (π.χ. cubase) ενος ολοκληρωμενου τραγουδιου που περιεχει audio tracks κ vst plugins, το rendering ποιος το κανει? Η cpu του PC ή η καρτα ηχου?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου