Προς το περιεχόμενο

GUiTaRiSTx

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GUiTaRiSTx

0

Φήμη

  1. GUiTaRiSTx

    Not Enough

    Δεν συμφωνω στο οτι ειναι κομματακια της πλακας το Smoke on the Water ή το Sweet Home Alabama, και αυτο εχει αποδειχθει απο το οτι λιγοι τα εχουν παιξει σωστα. Το οτι εχουν καποια ευκολα riff δεν σημαινει οτι τα ιδια τα τραγουδια ειναι ευκολα. Συμφωνω με το υπολοιπο post σου. Η θεοποιηση ουτως η αλλως ειναι κατι χαζο. Το οτι εχεις σταματησει να σεβεσαι ομως καποια συγκροτηματα... πιστευω πως δεν ειναι καθολου σωστη θεση. Αλλα ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω, ειτε ειναι λαθος ειτε οχι. Δηλαδη οι Lynyrd Skynyrd (ΑΝ ξερεις την ιστορια τους) για παραδειγμα, δεν αξιζουν καποιο σεβασμο; Ή οι Deep Purple; Ελαχιστες μπαντες του σημερα - και το εννοω, ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ - αξιζουν σεβασμο.
  2. GUiTaRiSTx

    Not Enough

    Τι ασεβεια προς τους Deep Purple ειναι αυτη τωρα; Δηλαδη επειδη ειναι παλιο το τραγουδι, θα πρεπει να σταματησει να παιζεται επειδη εσυ το βαρεθηκες; Το κομματι φιλε μου ειναι κλασσικο. Σεβομαι βεβαια την αποψη σου, απλα μου φαινεται εντελως... παρανοικη ισως. Διορθωσε με εαν κανω λαθος.
  3. GUiTaRiSTx

    Savage Temper please comment

    Θα μου αρεσε η φωνη να ειναι σε στυλ Serj Tankian (μη βαρατε ρε!!! ;D), οχι με ουρλιαχτα δηλαδη... Το κομματι καλο ειναι.
  4. GUiTaRiSTx

    Not Enough

    Xαιρομαι που συμφωνεις! ;D Επισης, μαλλον κανεις λαθος. Δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινω οτι οντως ειναι δικο του το myspace account που βρισκεται στο sig. Απλα το επισημανα επειδη ειπε (o Wow!) οτι προσπαθησε ο ArtofSound να τον συνδεσει με αυτο το account με σκοπο να τον γελοιοποιησει. Τη στιγμη που οντως ειναι δικο του το account. :o
  5. GUiTaRiSTx

    Not Enough

    Θα ηθελα και εγω να πω την ταπεινη αποψη μου. ;D ArtofSound, εχετε δυνατοτητες, μου αρεσουν τα τραγουδια σας και σας ευχομαι να συνεχισετε. Η ποιοτητα του ηχου, εαν και δεν ειναι τελεια, δεν ειναι και τοσο ασχημη, και αρκει για να δωσει μια ιδεα - αυτος νομιζω ηταν και ο σκοπος του upload των βιντεο σας ετσι δεν ειναι; Wow!, πιστευω οτι εισαι πολυ εριστικος σε αυτο το θεμα [ ενα απο τα αρκετα παραδειγματα - "(άντε, πάλι θα μάθεις κάτι) είναι να ΜΗ ΜΙΛΑΣ καθόλου" ]. Επελεξαν τα παιδια να μας δωσουν μια "γευση" του συγκροτηματος τους, μεσω live μαλιστα (θα μπορουσαν ευκολα να μας δωσουν μια studio ηχογραφηση με καλυτερη ποιοτητα - ισως και επεξεργασμενη)... και οντως, δεν τους καλωσορισες ως mod, αλλα εκανες το αντιθετο ( "να ΜΗ ΜΙΛΑΣ καθόλου" ). Επισης η σελιδα του myspace, ειναι η οχι δικη σου τελικα; Λογικα ναι, για να την εχεις ως sig.
  6. GUiTaRiSTx

    Not Enough

    Πρωτον "threat" ειναι η απειλή. Μαλλον ηθελες να πεις "thread". Tεσπα γενικα καλα τραγουδακια εχετε, και η κοπελα εχει καλη φωνη.
  7. Εαν και η μουσικη που ακουω διαφερει αρκετα (Metallica, Lynyrd Skynyrd κτλ), μπορω να πω οτι εξεπλαγην διοτι μου αρεσε παρα πολυ η φωνή της κοπέλας και ΜΕΡΟΣ του τραγουδιου. (οχι ΟΛΟ το τραγουδι. Μου αρεσε απο την αρχη μεχρι ΠΡΙΝ το ρεφρεν. Το ρεφρεν δεν μου αρεσε.) Τελος, πιστευω οτι δεν ειναι καθολου σωστο να ανεβαζεις δουλεια άλλων, ειδικα εαν αφήνεις αρχικα να εννοηθει οτι ειναι δικη σου. Εκτος αν εισαι ο μανατζερ τους ;D
  8. Λοιπον αρχικα, δεν θα χαρακτηρισω τα ΕΜΟ περαιτερω επειδη τα βρισκω αναξια προσοχης και γελοιωδεστατα. Δευτερον... τα ΕΜΟ ειναι μια μοδα που σε 2-3 χρονια θα εξαφανιστει, και δεν εχει καμια σχεση με παιδια των λουλουδιων και αλλα τετοια κινηματα γιατι δεν ειναι κινημα... Τριτον ο σκοπος μου δεν ειναι να προσβαλω με τον χαρακτηρισμο μου των ΕΜΟ. Απλα πιστευω οτι τα παιδια που υιοθετουν αυτο το "στυλ" δεν εχουν ολοκληρωμενη/"γερη" προσωπικοτητα, και ετσι ειναι θυματα της μοδας. Απο εκει και περα ας κανουν ο,τι θελουν.
  9. GUiTaRiSTx

    Dorian Jam / Improvisation.

    1. Kανενα προβλημα! :D 2. Ναι... αυτο νομιζα οτι εννοουσες. :P 3. Καταλαβα... will do! Θα το ηχογραφησω και θα το ανεβασω μολις μπορεσω! :)
  10. Xμμ μπραβο σου! Βλεπω οτι στην τεχνικη εισαι καλυτερος απο εμενα. [ Τουλαχιστον προς το παρον >:( ] ;D Παντως ενω γενικα μου αρεσουν τα γρηγορα, το παρακανες λιγο. Ηταν 100% ταχυτητα και αυτο ειναι πολυ κουραστικο. Επισης ακουγοσουν εκτος κλιμακας σε πολλα σημεια... Κατα τα αλλα ομως πολυ καλη επιδειξη τεχνικης! Μπραβο σου! :)
  11. εχεις ψαξει στο ebay? πιθανοτατα εκει να βρεις μια καλη ευκαιρια.
  12. ;D ;D;D ;) Τεσπα για να μην δημιουργησω αποκλιση απο το θεμα, Betcha can't play this > Bet you can't play this και ειναι γενικα μια πατερνα που παιζει ενας καλος κιθαριστας, η οποια λογικα ειναι δυσκολη, και ειναι σαν να σε προκαλει ας πουμε ο κιθαριστας να την παιξεις και εσυ αυτη την πατερνα, υπονοωντας ταυτοχρονα οτι δεν μπορεις.
  13. GUiTaRiSTx

    Dorian Jam / Improvisation.

    Σε ευχαριστω πολυ για το εποικοδομητικό σου σχόλιο, θα λαβω υπ'οψην οσα ειπες. :) Επίσης δεν καταλαβαινω τι εννοεις "μελωδικη γραμμη". Δηλαδη καποια άσκηση τετοιου στυλ/δομης; ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! :) Επισης στην απαντηση μου θα βρεις συνημμενο το backing track που χρησιμοποιησα - σκεφτηκα οτι ισως θα ηθελες να jamαρεις με αυτο! :) Σ'ευχαριστω και παλι!
  14. GUiTaRiSTx

    Dorian Jam / Improvisation.

    Σε ευχαριστω πολυ φιλε trigga. :) Οταν λεω αλλη φορα, εννοω σε αλλες ηχογραφησεις. Αυτη εδω ειναι η πρωτη που ανεβαζω. Εχεις δικιο για το οτι δεν ακουγομαι καθαρα... φταιει κυριως το wah-wah. Κιθαρα παιζω συνολικα 3 χρονια, μονο 1 απο αυτα ομως με δασκαλο. Τα προηγουμενα 2 επαιζα μονος μου, και τα καταφερνα μετρια...
  15. GUiTaRiSTx

    Dorian Jam / Improvisation.

    Αυτοσχεδιασμος στην κλιμακα Dorian (και σε ενα συντομο σημειο, Pentatonic), με τη βοηθεια ενος backing track και του Guitar Rig (το οποιο δεν ειναι ιδανικο αλλα ειναι ΟΚ για μια οχι πολυπλοκη ηχογραφηση)... ιδου το αποτελεσμα. Επικεντρωθηκα αυτη τη φορα περισσοτερο στην τεχνικη. Θα το εκτιμουσα πολυ εαν μου λεγατε τι πιστευετε. :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου