Προς το περιεχόμενο

onasisg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή onasisg

0

Φήμη

  1. Το τραγούδι που έψαχνα, το άκουσα το Σάββατο βράδυ στον Αρμενιστή και κινητοποιήθηκε, ο μπάρμαν, ο DJ και η Νίκη με το TrackId μου είπαν τον ίδιο τίτλο ταυτόχρονα: Guts-And the Living is Easy http://www.youtube.com/watch?v=2Tuczo-Fq5I Να σας πω και κάτι χρήσιμο (δηλαδή να το παινέψω), μιας και έπαθα πλάκα με την απόδοσή του! Το TrackId που έχουν τα κινητά (ηχογραφεί ελάχιστα δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι και σου βρίσκει τίτλο και ερμηνευτή) κάνει παπάδες! Μετά από αυτό που βρήκε του βάζαμε ότι ακούγαμε και το έβρισκε (ακόμη και με φασαρία). Σημείωση ότι χρειάζεται gprs νομίζω και χρεώνεσαι τον όγκο διακίνησης στο κινητό (κάτι ψιλά, που εμείς το είχαμε τζάμπα). Thanks elavd και boody!
  2. δεν πειράζει, αλλά και αυτό είχε το "προφορικό" του στην αρχή. Το πιο χαρακτηριστικό του τραγουδιού που ψάχνω είναι το Μπρρρρρρρρρρρρ (μιλάμε για χαρακτηριστικά παρατεταμένο μπρρρρ..) που μου θύμιζε το Μπρρρρρ που έκανε ο Μπονάτσος για να πει μπράβο. Μετά κάτι "τσακ τσακ τσουκ" με λόγια και μπαίνει με κραυγή και το "Ουουου..." που ανέβασα.
  3. εεε... πια! έφτασα σε σημείο να βγω στο κουρμπέτι για ένα τραγούδι! μηνύστε με μηνύστε με, σε τραγούδια ξεφτυλίστε με! ;D ;D ;D Ελπίζω να είναι χαρακτηριστικό! ;)
  4. Έχει ηλεκτρική κιθάρα, τρομπέτες (θα το έλεγα με ροκ πνεύμα, λόγω του ότι δεν ξέρω και πολλά από τις ονομασίες των ειδών μουσικής). ..με βλέπω να το τραγουδάω και να ανεβάζω wav σαν τον Pliktras :D
  5. Δεν ξέρω ποιο ήταν, αλλά για αγγλικούς στίχους έχει πολλά: πχ http://lyrics.astraweb.com/ Για ελληνικούς στίχους καλό είναι το www.kithara.vu Μια και πιάσαμε τα τραγούδια να δώσω και εγώ το παζλ για ένα τραγούδι που το ψάχνω καιρό. Λόγια δεν ξέρω (αλλιώς θα το έβρισκα με τα παραπάνω κόλπα) αλλά έχω χαρακτηριστικά στοιχεία: 1. παλιό 2. ξένο στίχο 3. ξεκινά με (μην γελάσει κανένας ;D ) τον τραγουδιστή να κάνει ηχητικά εφέ "Brrrrrrrrrr... tsak tiki tsak tsak.." 4. και μετά έχει ένα ρυθμικό "ουΟΥουουουου.." 5. είναι πασίγνωστο πως να το λεν; ευχαριστώ προκαταβολικά, όποιον σκεφτεί.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου