Προς το περιεχόμενο

Pastorius

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Pastorius

0

Φήμη

  1. την καλημερα μου στην παρεα του noiz. επειδη με ενδιαφερει και εμενα το θεμα της ωτο ασπιδας μηπως εχετε να προτεινετε κανενα μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει (πλην του νακα φυσικα η κατι αντιστοιχο γιατι ζητω που καηκαμε :P ). εγω ελεγα να παρω απο το φαρμακειο αλλα απο οτι αναφερεται εδω δεν κανουν και πολυ καλη δουλεια.
  2. Καλησπερα στους αξιοτιμους συναδελφουσ και φιλους.Μετά απο την πολυ-ετη μου ενασχοληση μου με την μουσικη συνειδητοποιησα οτι απο οτι φαινεται ειναι και το μοναδικο πραγμα που θα ασχοληθω στη ζωη (ξερετε σαν τα Pringles μετα το ποπ δεν εχει stop). επειδη ομως η χωρα μας δεν εχει τις υποδομες ουτε για την επαγγελματικη στηριξη των μουσικων αλλα ουτε καν για τη φιλικη σε αυτους παροχη μουσικης εκπαιδευση στρεφω την προσοχη στις μουσικες σπουδες στο εξωτερικο μπας και δουμε μια ασπρη μερα ή τουλαχιστον μιας αξιολογης μουσικης σπουδης και εμπειριας μεσω αυτης. το προβλημα εχει ως εξης: ψαχνω στο ιντερνετ για τα διαφορα μουσικα πανεπιστημια και δυστυχως το διαδικτυο με παραπεμπει ανελληπως στα site πανεπιστημιων με υπερογκα διδακτρα.... 7.000$ τον χρονο και λιγα ειπα.σε 3 δουλειες να δουλευω ταυτοχρονα εκει δεν γινεται να καλυφθουν τετοια εξοδα. δεν μπορω να διαθεσω τετοιο ποσο.οποτε χρειαζομαι την βοηθεια σας να μου προτεινετε καποιο πανεπιστημιο που γνωριζετε απο προσωπικη σας εμπειρια και που να εχει διδακτρα σε ενα οσο πιο δυνατον ανθρωπινο ποσον π.χ καποια ημι-κρατικα πανεπιστημια στη γερμανια. Δεν με ενδιαφερει σε ποια γωνια του πλανητη θα ειναι αρκει να ειναι αγγλοφωνο (γιατι ειναι και η μονη γλωσσα που μιλω πλην των ελληνικων). αν μπορειτε στειλτε πληροφοριες, διευθυνσεις, τηλεφωνα οτιδηποτε. θα συνεχισω να ψαχνω και μονος μου αλλα ομολογω οτι το διαδικτυο υποκειται στη λογικη του μαρκετινγκ και αυτο δεν βοηθαει τουσ ανθρωπους που δεν εχουν μεγαλη οικονομικη δυνανοτητα. ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ενδιαφερθηκε.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου