Προς το περιεχόμενο

nvzero

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nvzero

0

Φήμη

  1. με ενδιαφερει.. το console σε τι ακριβως χρησιμευει.. και το monitor για να το λενε ετσι δεν θα ειναι απλο ηχειο (οπως φαινεται) τι ειναι?
  2. ok ρε σεις αλλα τι ακριβως ειναι αυτο? εγω σπιτι μου παιζω και καμια φορα παω σε κανα φιιλο και παιζουμε μαζι. δεν προκειται να παιξω σε live! παντως θα με ενδιεφερε μια τετοια λυση αν ειναι στα λεφτα που δινω μιας και δεν εχω πολυ χωρο στο δωματιο. τι ακριβως ειναι αυτο που λετε? θα πρεπει να αγορασω και ηχεια απο οτι καταλαβα.. η θα μπορω να χρησιμοποιησω ηχεια του pc?? παιδες δεν εχω ιδεα πρωτη φορα το ακουω.. κοστος? και βλεπουμε..
  3. φιλε, δεν εχω ιδεα απο αυτα.. για τι κοστος μιλαμε? ...
  4. ευχαριστω για τις απαντησεις.. λοιπον επειδη ειμαι ''δυσκολος'' στις αγορες θα ρωτησω και μερικα πραγματα ακομα.. επειδη θα πουλησω τον line 6 και το αλλο ηχοσυστημα σκεφτομαι ο ενισχυτης που θα παρω να μην ειναι μονο για κιθαριστικη χρηση.. δηλαδη να εχει ενα mp3 input να ακουω Μp3 η να συνδεω το λαπτοπ για προχειροδουλειες.. δεν αναζητω κορυφαια ποιοτητα αλλα να ακουγεται καλος ηχος. οι marshall τι λενε? εχουν καλο ηχειο? mp3 input η auxiliary παιζει? ειχα ακουσει εναν και εχει περιεργη αλλα ξεχωριστη παραμορφωση (μου αρεσε μπορω να πω) την οποια δυσκολα βρισκεις.. ο ενισχυτης θελω να ειναι αυτονομος δηλαδη να μην χρειαζομαι το pod συνεχεια θελω λιγο πολυ να μην ειναι modelling αλλα να εχει καποια ιδιαιτεροτητα στην παραμορφωση την οποια δεν μπορω να εχω με το pod ακριβως ιδια (marshall ας πουμε) αλλα να εχει auxiliary και καλο ηχειο.. με νιωθετε?
  5. καλησπερα, εχω ενα pod x3 και εναν Line spider III 15watt.. ειχα το pod πανω στον Line 6 (απο το cd/mp3 in) δεν μου πολυρεσε ο ηχος και γενικα ειχα την αισθηση οτι αυτα που μπορει να δωσει το pod (ογκος στη παραμορφωση πχ) το ηχειο του line 6 δεν ανταποκρινοταν.. μετα εβαλα το pod στον ενισχυτη του σαλονιου ωστε να χρησιμοποιω τα ηχεια του σαλονιου και ακουγοταν καλυτερα.. αλλα ο ενισχυτης ηταν πεγμενος και δεν κραταγε σταθερη την ενταση... αυτη τη στιγμη λοιπον ψαχνω ενισχυτη ιδανικο για το pod.. μιας και απο κει θα διαλεγω παραμορφωσεις... σκεφτομαι για κανα marshall .. με ενδιαφερει να εχει καλο ηχειο. αποριπτω ολους του λινε 6 γιατι δεν χρειαζομαι modeling ενισχυτη αφου εχω το pod Πια... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ POD ΜΟΥ ... για χρηση στο σπιτι κυριως και τιμη γυρω στα 300 ... αμα αξιζει (που λενε το κρατας μια ζωη) δινω και παραπανω
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου