Προς το περιεχόμενο

anasmit

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή anasmit

0

Φήμη

  1. Η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα οπως λεει ο φιλος funkysoul αλλα με τοσες διαφορετικες αποψεις..ηδη ξεφυγαμε απο τις δυο που εθεσα σαν προβληματισμο...απλα ζηταω βοηθεια απο πιο εμπειρους μπας και βγει το γρασσο απο τα ματια.
  2. καποιο review η κατι αλλο σχετικα με την harley benton?αν και με φοβιζει η ιδεα αγορας μιας <no name>
  3. με ενδιαφερει να παιζω blues,rock,hard rock.το θεμα ειναι οτι μη γνωριζοντας το αντικειμενο πεσω σε καμια πατατα επιλογη η ποια θα μου κανει τη ζωη δυσκολη και ασχημη εμπειρια την πρωτη μου επαφη με την κιθαρα.
  4. Μετα απο παρα πολυ διαβασμα(μα παρα πολυ) μεσα στις σελιδες αυτου του πολυ χρησιμου site ηρθε νομιζω η ωρα για την αγορα της πρωτης μου κιθαρας.Τα χρηματα που διαθετω για κιθαρα αγγιζουν τα 220 euro.Ειμαι μεταξυ αυτης http://guitare.playback-europe.com/cort-g250_tab-22611.html και αυτης http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_fat_stratrw.htm?sid=dc08e78fcce4cbc8918a4b201085587d .....και καποιο αλλο στοιχειο... θα παρω για ενιχυτη τον roland cube 20x.Καθε γνωμη δεκτη και σας ευχαριστω προκαταβολικα πιστευοντας οτι θα βοηθησετε οπως εχετε βοηθησει τοσους αλλους.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου