Προς το περιεχόμενο

GRiNd

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GRiNd

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά, θα δω αν καταλήξω κάπου και θα ενημερώσω ;)
  2. Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα, είμαι Πάτρα, αλλά θα το έχω υπόψιν, ευχαριστώ για την πληροφορία. Πάντως σε μια πρώτη φάση ακόμα και καμιά πληροφορία σχετικά με τις διάφορες μάρκες αξιόπιστες/λιγότερο καλές θα μου έφτανε.
  3. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κιθάρα flamenco και θα ήθελα οτιδήποτε πληροφορίες μπορεί κάποιος να μου δώσει σχετικά με το τι υπάρχει στην αγορά. Καταρχήν υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα να έχει διάφορες κιθάρες για flamenco να μπορώ να παίξω και να συγκρίνω; Δε θα το ήθελα, αλλά στην ανάγκη θα καταφύγω και σε παραγγελία απ' το Internet, αν και δεν ξέρω από πού. Σκέφτομαι οικονομικά να κινηθώ περίπου στα 500ευρώ, max 700, ξέρωντας οτι γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις, με τη σκέψη να πάρω κάτι αξιόλογο για πρώτη ενασχόληση, αλλά όχι και πολύ ακριβό. Τι παίζει με κατασκευαστές, τιμές-ποιότητα κτλ? Προτάσεις, πληροφορίες άλλες, οτιδήποτε.. Λίγο ψάξιμο στο google πιο πολύ με μπέρδεψε θα έλεγα, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω κι εδώ μήπως ξέρει κανείς κάτι αν και ξέρω ότι δεν είναι και πολύ διαδεδομένο το άθλημα, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου