Προς το περιεχόμενο

PIANIST

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από PIANIST

  1. Συγγνώμη, για την καθηστερημένη απάντηση, όσον αφορά στις μνήμες για ΚORG TRITON, LE κ.λπ.( MIDI-CLUB-210-5221220) Εχω πολύ κακή εμπειρία από μνήμες στο E-bay ( Kurzweil) και δεν σκέφτομαι να πάρω ξανά μνήμες με τον τρόπο αυτό. Ίσως έτυχε σε μένα! Για τις μνήμες πλήρωσα 100 Ευρώ τα 32Μb (120 είχαν παλαιότερα στην ΒΟΝ-STUDIO) αλλά τόσο τις έβρισκα και σε σοβαρές επιχειρήσεις στην Αμερική. Tο γεγονός ότι τις τοποθέτησε ο ίδιος δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά ο τρόπος που μου έλυσε τις απορίες μου για το όργανο αποδυκνύει ότι ο άνθρωπος γνωρίζει πολύ καλά. Αργότερα, είδα κατά τύχη το όνομά του στα credits της STEINBERG και κατάλαβα ποιός είναι.
  2. RAM 32Mb. Μπορείς να βάλεις μέχρι τρεις.
  3. Μνημες για KORG TRITON LE, EXTREME κ.λπ .εχει στο MIDI-CLUB 210-5221220 και μάλιστα στην αρχική τιμή που είχαν πριν καταργηθούν. Ο άνθρωπος τις τοποθέτησε και τις έλεγξε με δική του ευθύνη και μου έλυσε και όλες τις αποριες που είχα για το όργανο.
  4. Φίλε μου, ανάλογα με το f/w chip. Τι μοντέλο έχεις; Ίσως μπορώ να βοηθήσω!
  5. TC CONNECT 8: Καλός ήχος, μέτριες προενισχύσεις ΑΦΟΡΗΤΟΙ Drivers! MAKRYA!!!!! Είτε PC είτε MAC. Ψάξε στο google για TC CONNECT 8 problems και θα δεις!
  6. Το πρόβλημα είναι στο chip Agere που χρησιμοποιεί ο iMac. Μέχρι τώρα το πρόβλημα ήταν στην F/F800 αλλά λύνεται αν χρησιμοποιήσεις Lacie εξωτερικό δίσκο με F/W bus και συνδέσεις την κάρτα εκεί! Εγώ λειτουργώ χωρίς κανένε πρόβλημα. Την Πέμπτη θα σετάρω έναν iMac φίλου με F/F400 οπότε θα σε ενημερώσω αν υπάρχει πρόβλημα.
  7. Αγαπητοί φίλοι,άν και νέος στο NOIZ αλλά πολύ ¨παλαιός¨ στη μουσική και τους υπολογιστές, θα ήθελα να μου επιτρέψετε μια μικρή παρέμβαση στο θέμα PC-MAC-iMAC-MACBOOK. Το κυρίαρχο πρόβλημα είναι το λειτουργικό και όχι το μηχάνημα αυτό καθ'εαυτό. Σκεφτείτε πόσο αντι-δημιουργικό μπορεί να είναι ένα αφιλόξενο και γεμάτο δυσάρεστες εκπλήξεις λειτουργικό. Ο χρήστης Mac μπορεί τώρα πια να τρέξει και Windows μέσω Bootcamp ή Parallels. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτοντας ένα Intel Mac (όλα τα καινούργια δηλαδή), μπορεί να έχει και τα αγαπημένα του προγράμματα σε Windows με κάποιες μικρές υποχωρήσεις βέβαια. Προσωπικά, έχω σετάρει σε διάφορα Mac όλα τα προγράμματα μουσικής που με ενδιαφέρουν μέσω Parallels.Όμως και σε PC μπορεί να γίνει το ίδιο μέσω του πολύ γνωστού πια : HACKINTOSH ( χακεράδικο MAC-OSX για PC ). Το δουλεύω σε PC και σε laptop ACER και τρέχει άψογα. Επί 24 χρόνια εργάζομαι στην Ελλάδα και το εξωτερικό χρησιμοποιώντας όλες τις πλατφόρμες ( Commodore, Amstrad, Atari) αλλά από το 1995 και μετά PC και MAC. Kανένα δεν είναι όσο τέλειο πιστεύουμε αλλά και όσο αναξιόπιστο νομίζουμε σε επίπεδο hardware. Κατά τη γνώμη μου, επιλέξτε ότι καλλίτερο από προγράμματα και μετά λειτουργικό, χωρίς να αφήνετε απ΄έξω τον παράγοντα ¨χρήματα¨ (σπασμένα- αγορασμένα προγράμματα, παρελκόμενα κλπ.) Θυμηθείτε ότι Macbook-pro και iMac!!! είναι laptops και όχι desktops με ό,τι αυτό σημαίνει...Όσο για τα υπόλοιπα, διάβασα κάποιες πολύ εμπεριστατωμένες απόψεις ήδη, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθώ, εκτός και δοθεί ευκαιρία στο μέλλον.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου