Προς το περιεχόμενο

slurpo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή slurpo

0

Φήμη

  1. Eυχαριστω πολυ ολους για την αμεση ανταποκριση και τις πολυτιμες συμβουλες σας. Καταφερα απο το manual να επαναφερω στο οργανο ολα τα factory presets και να διαγραφτουν οι υπολοιποι λαικοι ηχοι και ειναι σαν να εχω διαφορετικο οργανο....! Τωρα οσον αφορα για το προβλημα που παρουσιαστηκε και για να ειμαι δικαιος το παλικαρι ο αντωνης και εξυπηρετικος ηταν και φιλικος και γενικοτερα πολυ καλος στη δουλεια του,και εκτος αυτο το οργανο το παρηγγειλα στη 1 το μεσημερι και το πηρα στις 5 το ιδιο απογευμα οποτε μαλλον απο τα bon εγινε οτι εγινε. Α για να μην ειμαστε καχυποπτοι θα συμφωνησω με τον pliktra1234 και τον yameth,πιθανοτατα επειδη το synth ερχεται ελλαδα να του βαζουν πακετο λαικων ηχων,βεβαια εγω δεν ζητησα κατι αλλα τι να κανουμε,αφου το ανεστησα..... :)
  2. Nαι παραλειψη...αθηνα μενω οποτε απο τον αντωνη :εξαρχεια,υποκρατους γνωστο μαγαζι εχω την εντυπωση....
  3. Κατ 'αρχας χαιρετω ολα τα παλικαρια του NOIZ...! Την περασμενη βδομαδα αγορασα ενα καινουριο KORG TR61 απο τον αντωνη. Το synth το παρελαβα κανονικα στο κουτι του και φραγισμενο,κοιτωντας οταν πια το ανοιξα τους ηχους ηταν σαν να του ηχαν φορτωσει πακετα με λαικους....και μαλιστα στα greeklish (solo volanis,accordeon zampek,pipiliarhs......)ενω ελειπαν κλασσικοι ηχοι synthesizer (ελαχιστα lead,bass,pad)... Εχει παθει κανεις κατι παρομοιο...καμια καλη ιδεα για το πως συνεβη αυτο και τι θα μπορουσα να κανω.....?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου