Προς το περιεχόμενο

jamest

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Επιχειρηματίας
  • Τόπος
    Νέα Σμύρνη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή jamest

0

Φήμη

  1. Η Randall πλήρωσε τον Bruce Egnater και σχεδιασε ολόκληρη την σειρά ΜΤS απο ότι έχω ακούσει εβάλε και κάποιες πινελιές στον Τ2 και V2 (τρανζιστορ με λάμπα προενισχυση). Το μοντέλο της Randall λέγετε RM4. Δεν έχω δει τα χαρακτηριστικά του Egnater M4, αλλά αφου ειναι σχεδιασμένα απο τον ίδιο άνθρωπο θά έχουν πολλές ομοιότητες, τα modules πάντως ειναι συμβατά μεταξύ τους. Αυτό που ανέφερα παραπάνω λέγεται RM12. Βρήκα ένα βιντεάκι απο το περσινό NAMM για να το δεις. Κάτι που παρατήρεισα μόλις τώρα είναι οτι το συγκεκριμένο (συμφωνα με τα λεγόμενα του τύπακου) έχει ενσοματομένο τελικό.
  2. Έχεις δίκιο φίλε Jezus για τα γερμανικά καταστήματα. Οπώς είπα και παραπάνω πιο πολύ ψαχνομαι σε modded modules και έχω χάσει επαφή. Όσο για την προενίσχυση ειναι καλή επιλογή και το ένα παραπάνω module δίνει το κάτι παραπάνω στο θέμα versatility, υπάρχει και έκδοση με 12 modules αλλα παρα είναι υπερβολή(και πρέπει να ξεφέυγει σε τιμή). Είτε κεφαλή, είτε προενίσχυση τα προτείνω. Για τελικό δεν αναφέρομαι υπάρχουν άπειρες επιλογές.
  3. Καλησπέρες, Είμαι κάτοχος ενός Randall MtS και για την ακρίβεια ενός RM100KH. Τον έχω περίπου ενάμιση χρόνο και μπορώ να πώ οτι είναι μια εξαιρετική λύση για κάποιον που ψάχνει ένα versatile ενισχυτή. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και μεχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, αν και στα φόρουμς της ράνταλ έχουν αναφερθει κάποια προβλήματα . Όσον αφορά τα modules, κατα τη γνώμη μου τα στοκ modules τις randall κάνουν καλά τη δουλεία τους, έχω ακούσει τα περισσότερα απο κοντά και σε συγκριση με τους αυθεντικους ενυσχητες υπάρχει ομοιότητα. Κάποια modules φτάνουν πολύ κοντά στους ενισχυτές που εξομοιώνουν ενώ κάποια αλλα δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά. Για μενα τα SL+( η επανέκδοση), Blackface, Mr. Scary και ΧΤC, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Επίσης έχω ακούσει πολυ καλά λόγια και για κάποια egnater modules (είναι συμβατά) χωρίς βέβαια να τα έχω ακούσει ο ίδιος. Γενικά ο Διαμαντόπουλος έχει τα περισσότερα modules διαθέσιμα και στο εξωτερικο (χωρίς να εχω ψάξει τελευταία) ο θωμάς και το musicstore έχουν κάποια. Αν μπείς στο φόρουμ της Randall έχει soundclips απο τα περισσότερα modules σε αρκετά καλή ποιότητα. Για μένα η μαγεία των modules βρίσκεται στα μοντιφαρισμένα modules που πωλούνται στο διαδύκτιο σε αρκετά καλές τιμές. Συγκεκριμένα ο Salvation και ο Gigmods κάνουν πραγματα και θάματα. Εκεί πραγματικά η εξωμοίωση ακούγεται πραγματικά οσο ποιο κοντά στον πραγματικό ήχο του ενισχυτή. Ο Salvation έχει σελίδα οπου μπορείς να ακούσεις soundclips απο 'ολα τα modules που φτιάχνει, ο gigmods έχεi κάποια βιντεάκια στο youtube. Γενικά οτι ερώτηση ή απορία ρώτα άφοβα. Ελπίζω να σε βοήθησα.
  4. http://www.ppc-music.de/de/anzeigeCartikelPPvkabtCPPartikelgruppeCPPwarengruppeCPPartikelnummerC0058981.html Δεν έχει online αγορά αλλα με ένα τηλέφωνο όλα γινονται.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου