Προς το περιεχόμενο

noname

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή noname

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω για της απαντησεις. Το wah δεν μου αρεσε και μαλλον θα το αλλαξω. Βασικα το προβλημα ειναι οτι αμα το πατησω εχτος του οτι εχει αρκετα μεσαια (mid) δυναμωνει και αισθητα την ενταση. Δοκιμασα το EQ τελευταιο για να φτιαξει τον συνολικο ηχω (οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω) αλλα τιποτα. Για παραδειγμα αν βαλω πολλα πριμα στο EQ και πατησω το wah τοτε μου βγαζει και πολλα πριμα και πολλα μεσαια + δυναμωνει την ενταση. Και το κακο ειναι οτι δεν εχει κουμπια να το φτιαξω οπως το θελω. Καμια ιδεα?
  2. Καλησπερα, Λοιπον εχω τα εξης πεταλακια και θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το πια ειναι η σωστη σειρα που πρεπει να τα βαλω. Εγω πεζω ακουστικη αλλα λογο αναγκης στο σχημα θα αρχισω να πεζω και ηλεκτρικη σε μερικα κομματια και ετσι αρχισα να ξοδευω της οικονομιες μου σε... Boss Digital Delay DD-3 Boss Overdrive OD-3 Boss Equalize GE-7 Boss Distortion DS-1 Boss Chorus ensemble CE-5 (Stereo Output) Boss Digital Reverb RV-5 (Stereo Output) Cry Baby Wha Με πια σειρα ομως....? Ευχαριστω..
  3. τι τιμες περιπου εχουν μια ιστιοσελιδα με 5-6 Links?
  4. Αυτο το καιρο σκεφτομαι να φτιαξω μια ιστιοσελιδα για την μπαντα μου. ξερει κανεις καμια εταιρια σχετικα φτηνι για σχεδιασμο ιστιοσελιδων? Μπορω να πληρωσω μεχρι τα 100-200 ευρω. αν καποιος απο εσας εχει της γνωσεις σχετικα με το θεμα και θελει να αναλαβη τον σχεδιασμο pm me.
  5. Ισως φανει λιγο χαζο αλλα τι ακριβως κανει ενας προενισχητης στην ηχογραφηση? και ποσο αναγκαιος ειναι σε ενα στουντιο?
  6. noname

    Nuendo Update

    Ποια η διαφορα δλδ της lite εκδοσης?
  7. noname

    Nuendo Update

    Γεια σας. εχω το Nuendo 3 σπασμενο απο την H2o και σκέφτομαι να αγορασω το update για το 4. δεν ξερω ομως κατα ποσο θα ειναι οκ. πρεπει να εχω την original version η δεν πειραζει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου