Προς το περιεχόμενο

Ringo

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Ringo

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για τις απαναντήσεις. Θα περάσω κι από τα δυο όταν ανέβω Αθήνα, και ευελπιστώ να καταλήξω γρήγορα.
  2. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιο ωδείο στην Αθήνα (κατα προτίμηση να βρίσκεται στο κέντρο ή κοντά στο Νεο Κόσμο) για να παρακολουθήσω μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  3. Lol ρε σεις το μαμησατε να πουμε ;D. Λογικο ειναι να εχω λιγο αγχος χθες το πηρα
  4. 1) Όχι έτσι δεν κάνει θόρυβο 2) Είναι ζζζζζζζ 3) Βασικά είμαι της άποψης ότι αν πάρεις κάτι καλό το κρατάς για πολύ καιρό. Τον αγόρασα απο το εξωτερικό επειδή μου ήρθε πιο φτηνά και είχα διαβασει κριτικές και τον ειχα ακουσει στο internet. Παντος εχει φανταστικα καθαρά
  5. Ένα Blackstar Artisan 30H και μια καμπινα Blackstar 2x12
  6. Χθές αγόρασα το πρώτο μου λαμπάτο και σήμερα που τον έβαλα να παίξω παρατήρησα οτι κάνει ενα μικρό θόρυβο. Αυτό γίνεται γενικά με τους λαμπάτους ή είναι πρόβλημα του ενισχυτή? Ευχαριστώ.
  7. Εγω βασικα σκεφτομαι κατι σε fender μερια μιας και απ οτι εχω ακουσει εχουν πολυ καλα καθαρα. Πιστευετε οτι θα μπορω με ενα τετοιο ενισχυτη πχ Fender 65 Twin Reverb να παιζω τα ειδη που θελω (δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω διαφορους ενισχυτες και βασιζομαι σ εσας) Προτεινετε μου και τιποτα αλλο.
  8. Γεια σας, στο πρωτο μου ποστ (αν δεν κανω λαθος) θελω τη γνωμη σας για ενα θεμα. Σκοπευω να αγορασω καινουρια κιθαρα και ενισχυτη. Για κιθαρα εχω καταληξει σε μια Fender American Vintage '62 Strat. Για ενισχυτη ομως δε ξερω. Παιζω κυριως ροκακια, blues, funk και λιγα alternative. Ο ενισχυτης θελω να εχει καποια Watt μιας και θα χρησημοποιηθει και για live και να μην κανει πανω απο 1100 euro. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλα καθαρα και ωραιο, μαλακο overdrive. Πειτε μου τις γνωμες σας γιατι δε το βλεπω να βγαζω ακρη μονος μου. Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου