Προς το περιεχόμενο

Kankudai.

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kankudai.

0

Φήμη

  1. Διονύσης Σαββόπουλος [flash=200,200]
  2. ...καθε σοβαρο καψιμο περι DAW πρεπει να περιλαμβανει το SAW αλλιως δε σεβεται τον εαυτο του!!!!!! ;D ;D ;D ;D
  3. ...καλυτερα απο acoustic image, aer!! Αυτα ειναι καλα νεα. Εχω τον cube και ειναι υπερβολικα πρακτικος αλλα πολυ αγριος (μπασα,πριμα ...δεν μπορω να καταλαβω) Οσο για την ενταση, τι να πω ,νομιζω οτι δεν ειναι λυση να προσπαθεις να φτασεις σε watt ενα ντραμερ που βαραει δυνατα ;D.Τουλαχιστον αν δε μιλαμε για ποιο funk καταστασεις. καταλαβαινω. Και γω πριν τον cube ειχα ενα ωραιοτατο deluxe reverb αλλα δυστυχως δε μεταφερεται ευκολα.
  4. οντως γραφονται πολλα για τους Henriksen και το πως εκτοπιζουν σχετικα ακριβοτερους "τζαζ ενισχυτες" οπως Polytone και acoustic image. Αληθεια με τη mesrobian πως τα παει? (17' μεσα απο 10' ηχειο).Με ενδιαφερει (τουλαχιστον στο αμεσο μελλον)
  5. ...ααα καταλαβα. Οκ κανονιζουμε καποια στιγμη να τις βαλουμε πλαϊ-πλαϊ να τις ...μετρησουμε!! ;D ;D ;D
  6. με παρεξηγησες. Αληθεια το εννοουσα συγνωμη αν σε προσεβαλα, δεν ειχα τετοια προθεση. ομως το πως γνωριζω τις γνωσεις σου κτλ, πιστεψε με δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις. Πως να το κανουμε δλδ? Αν θελω συμβουλη για μια telecaster ή για alternative rock σε σενα θα απευθυνθω. Αλλα δεν νομιζω οτι εισαι σε θεση να αντιλαμβανεσαι την αισθητικη του Wes και του Kenny Burrell. 1. Στα ονοματα που ανεφερες υπαρχουν τρεις που ο solid state ηχος τους αποτελει σημειο αναφορας στους τζαζ κιθαριστες εδω και πολλα χρονια. 2. Αληθεια ο Wes ποιος ειναι??? Νομιζω πως για να τον αποκαλεις ετσι με το μικρο του θα ειναι καποιος γνωστος σου... (εδω παρεξηγησε με οσο θες!)
  7. τρομερος ενισχυτης αλλα βαρυς!! superfunk ειπες πολλα που δεν ισχυουν αλλα θα μεινω σε ενα θελεις να αρχισεις να μου λες τζαζ κιθαριστες που επαιζαν με λαμπατους και εγω με κιθαριστες που επαιζαν με τρανζιστορατους να δουμε ποιος θα τελιωσει πρωτος? να το θεσω αλλιως: ξερεις να μου πεις απ εξω ονοματα δεκα τζαζ κιθαριστων (χωρις να κοιταξεις στο google ;D ;D) φιλικα ;)
  8. Δυστυχως εχεις απολυτο δικιο αλλα στην Ελλαδα (τουλαχιστον προς το παρον) η υψηλη ποιοτητα και το "one man's craftmanship" δεν ειναι ικανα να υπερκεράσουν τη μαρκα. (χωρις παρεξηγηση evil twin. Παρεθεσα το σχολιο σου γιατι πιστευω οτι εκφραζει την πλειοψηφια. )
  9. εχεις δικιο για το site. Παντως ξερω (απο λιγο εως πολυ) την πολυ καλη δουλεια αυτων που προανεφερες και γι αυτο το λογο υποστηριζω την επενδυση σε ενα χειροποιητο οργανο. Οσο για το ''καλυτερος'' το ειπα τοσο χοντροκομενα μονο και μονο για να τονισω το οτι δουλευει πανω σε οργανα μεγαλυτερων απαιτησεων.Οπως και να το κανουμε υπαρχει μια διαφορα στη κατασκευη μιας tele και στο hand carving μιας archtop.
  10. Νομιζω οτι προκειται για οτι καλυτερο εχουμε στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη δεδομενου του οτι δε μιλαμε μονο για οργανα τυπου strat,tele κτλ... ουτε και για καστομαρισματα οργανων (βαφες,μαγνητες και λοιπες πατεντες) αλλα για 100% χειροποιητα οργανα πολυ απαιτητικοτερης κατασκευης (κιθαρες archtop, baritone guitars, κιθαρες semi hollow,μπασα τυπου fodera κτλ...)
  11. ριξε μια ματια εδω: http://www.loukakisguitars.com/
  12. Kankudai.

    I'll remember april

    πολυ ωραιος, ακολουθεις τα changes να υποθεσω οτι ειναι τα courses του Jimmy Bruno??
  13. http://www.thomann.de/gr/polytone_mbiv_mini_brute.htm χρησιμοποιειται εδω και χρονια για κοντρα μπασο (εκτος των αλλων) δες και τους AER
  14. :) :) :) :) καλα αυτο ελειπε σαν να μην φτανουν ολα τ αλλα μονο να χρειαζοταν και super reverb για παπαριζου
  15. μα εκει ακριβως αναφερομαι, στο live ενταξη δεν μπορεις να περασεις το pod στη κονσολα... αλλα το περιεργο ειναι οτι οι περισσοτεροι κιθαριστες θα προτιμησουν τη ''λαμπα'' σε συνθηκες home recording σε δωματιο 2χ2 δεδομενου του οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχεις κατι καλυτερο απο το να χρησημοποιουσες πχ το amplitube.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου