Προς το περιεχόμενο

banik

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή banik

0

Φήμη

  1. Να ρωτησω κατι αλλο, οι συγχορδιες ειναι στανταρ απ'οτι καταλαβα, που βοηθανε ???
  2. Μια απορια ακομα που μου ηρθε, εχουμε το καλο μας χερι κ το αλλο, ποιο ειναι πιο σημαντικο απο τα δυο αυτο με την πεννα ή το αλλο στα ταστα και αν υστερουμε στο ενα απο τα δυο ποιο ειναι πιο ευκολο να εξασκησουμε ???
  3. Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις, λεω ξανα πως ειμαι δεξιοχειρας αλλα οσο κ αν ακουγεται χαζο κιθαρα μπορω να παιξω μονο σαν αριστεροχειρας οταν την πιανω σαν δεξιοχειρας δεν νιωθω κανενα απο τα δυο χερια καλα κ οτι ετσι δεν μου κολλανε, ετσι θα παιξω σαν αριστερος ;)
  4. Ευχαριστω για το λινκ, χρησιμο, το χερι μου πιανει αλλα επειδη ειμαι ασχετος κ απο ορολογια πανασχετος ειναι πολλες οι λεξουλες που δεν ξερω :-[ :-[ :-[
  5. Μμμμμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα ομως που να βρω μαστορα (επαρχια, καταλαβαινεις), τι ακριβως περιλαμβανει το σεταρισμα κ γιατι να βαλω 10αρες ? ΥΓ. Κατεβαινω συχνα Αθηνα οποτε μπορω να την παω καπου εκει για να μου δειξουν κιολας, καποια προταση ?
  6. Γεια χαρα κ παλι, δεν βρηκα ακομα την ευκαιρια να παραγγειλω τελικα τα πραγματα αν κ εχω αποφασισει μιας κ μαζευω καποιες πληροφοριες ακομα, θελω να παρω κ 2-3 σετακια χορδες, τι να παρω ομως ? Η μουσικη που θα παιζω (λεμε τωρα) ειναι με βαση τους metallica (αλητες μαλλιαδες) εχω δει να λετε για 9αρες 12αρες κτλ. εγω τι να παρω κ ποιες οι διαφορες τους ???
  7. Ισως κ να εχεις κ δικιο, βεβαια μου εχουν πει οτι ειναι αξιολογη κιθαρα κ για αρχη κ για τα λεφτα της, μην ξεχνας επισης πως ψαχνω για αριστερη ετσι οι επιλογες μου...... ::)
  8. Xορδες ε, Καποια συγκεκριμεη μαρκα ? Βαση θα παρω για τον τοιχο, μετρονομος ειναι απαραιτητος ???
  9. Λοιπον τις επομενες μερες καλως εχοντων των πραγματων θα παραγγειλω, -IBANEZ GRG 170DXL -ROLAND CUBE 30 Πειτε μου τι αλλο να παρω, κατι καλο απο καλωδια, πεννες, κουρδιστηρια ή κατι αλλο που θα χρειαστω κ δεν το εχω στο μυαλο μου ???
  10. Το εχω κατεβασει το προγραμμα το εχω δει λιγο κ φαινεται αρκετα αξιολογο, απλα ακομα κ αυτο μου φαινεται καπως δυσκολο για τον λογο οτι δεν εχω καμια εξοικείωση με την κιθαρα κ γι'αυτο θελω καποιον δασκαλο για να μου μαθει να αρχισω να δουλευω. Ποια ειναι τα ευκολα ευκολα κομματια για να αρχισω ???
  11. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες εγω ειμαι το ακριβως αναποδο ειμαι δεξιος κ παιζω κιθαρα σαν αριστεροχειρας (κουλο ε) δεν υπαρχει περιπτωση να μαθω αλλιως γιατι δεν μου βγαινει με τιποτα ;D Εχω καταληξει κ στην κιθαρα κ στον ενισχυτη, πιστευω οτι ειναι πολυ τιμια για τα λεφτα τους κ αξιολογα για το ξεκινημα, αν με το καλο τα παω καλα κανω μια αναβαθμιση αργοτερα. Τωρα ψαχνομαι για να ερθω σε επαφη με καποιον δασκαλο ή και ωδειο.
  12. Σας ευχαριστω ειμαι πιο κοντα στον cube 30 μαλλον, σχετικα με την κιθαρα (IBANEZ GRG170DXL) ποια ειναι η γνωμη σας ??? Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο δεν ειναι ο εξοπλισμος βασικα ειναι το πως θα εξοικειωθω με το οργανο, βλεπω καποια βιντεο κ λεω πως γινετε ρε γαμωτο εγω δεν εχω καμια σχεση, βεβαια στην αρχη ολοι καπως ετσι ημασταν, επισης το πως θα συγχρονισω το αριστερο κ το δεξι χερι στο παιξιμο...... :-\
  13. Δεν ειναι μικρος αυτος που μου προτεινες (HARLEY BENTON GA5) κ κανει για αυτο που το θελω ??? Βασικα για τον ηχο που θελω μου εχουν πει για τον roland cube 30 ή line6. Το πενταλ που θα με βοηθησει ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου