Προς το περιεχόμενο

cubasemaster

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή cubasemaster

0

Φήμη

  1. Η επιλογή για να παίζεται ολόκληρο το δείγμα με το πάτημα του πλήκτρου είναι η Sample Hold ή σκέτο Hold, η οποία, στο 99% των samplers (software και hardware) είναι ίδια.
  2. Nα χρησιμοποιείτε πειρατικά για να μάθετε δεν είναι κακό. Όταν όμως μάθετε και αρχίσετε να βγάζετε λεφτά , τότε είναι τουλάχιστον γυφτιά να μην αγοράζετε τα Original ! Όσο για την βοήθεια, αυτή πρέπει να δίνεται σε όλους. Δεν είναι μαγαζί εδώ να ρωτάς το Serial Number πριν απαντήσεις, εκτός αν έχετε συνάψει κάποια συμφωνία με καμιά εταιρεία... Εγώ, πάντως, θα συνεχίσω να βοηθάω τυφλά ... Άλλωστε στα πειρατικά οφείλεται η άνθιση στο χώρο . Try, but when you get the bucks, THEN BUY !
  3. Φίλε, το Tracktion 3 που θες να αγοράσεις, πράγματι περιέχει τη δυνατότητα Rewire και στα 3 "πακέτα" που δίνει η Mackie, επειδή απλά η έκδοση του Tracktion 3 είναι η Full . Oυσιαστικά οι ακριβότερες εκδόσεις Project και Ultimate Bundle, το μόνο που σου δίνουν είναι κάποια VST με ήχους, που όμως είναι σε περιορισμένες εκδόσεις και που μάλλον ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ! Προσοχή όμως : To Tracktion 3 , περιέχει την τελευταία έκδοση του Rewire.dll, οπότε καλύτερα για να είσαι σίγουρος, προχώρα στην τελευταία αναβάθμιση του Reason πρώτα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου