Προς το περιεχόμενο

mavmak

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mavmak

0

Φήμη

  1. Το θέμα είναι ότι και όταν απλά μιλάω στο mic ακούγεται από την μια πλευρά... Υπάρχει πιθανότητα να έχει πρόβλημα το mic?
  2. Γεια σας, έχω το Behringer B-1 και την M-Audio Fast Track Usb αλλά όταν ηχογραφώ το σήμα γράφεται μόνο στο αριστερό κανάλι, δηλαδή όταν βάζω να ακούσω αυτό που έγγραψα ακούγετε μόνο από τα αριστερά. Τι μπορεί να φταίει?
  3. Γεια σας, έχω αγοράσει το Behringer B-1 και επίσης έχω την M-Audio Fast Track Usb. Η συγκεκριμένη κάρτα δεν δίνει προενίσχυση με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει ήχο από το μικρόφωνο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν αγοράζωντας μια κονσόλα με προενισχυτή μικροφώνου λύνεται το πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Τι μου προτείνεται?
  4. θέλω να ηχογραφήσω φωνητικά κυριώς... αλλά αν χρειάζονται προενίσχυση μάλλον πρέπει να ξοδευτώ για καινούργεια κάρτα. Βασικά το B1 θέλω να πάρω απλά είδα ότι το shure πάει πολύ καλά σε πωλήσεις για αυτό ρώτησα. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μικρόφωνο και είμαι λίγο πελαγωμένος.
  5. Θέλω να αγοράσω ένα εκ των Shure 58 και BEHRINGER B1 η απορία μου είναι η εξής: Χρειάζονται τα μικρόφωνα αυτά απαραίτητα προενίσχυση? Μπορώ να τα συνδέσω χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο (θυληκό XLR/ jack) π.χ.http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=12605 απευθείας στην κάρτα ήχου? Το ρωτάω επειδή η κάρτα ήχου μου δεν διαθέτει είσοδο XLR.
  6. apla fobomoun mipos xriazete ksexorista enisxiti mikrofonou. eisai efxaristimenos genika? kai ego gia erasitexniko home studio to 8elo
  7. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικές πληροφορίες για το μικρόφωνο αυτό. Το έχει κανείς να μου πει τις εντυπωσεις του? Με πιο τρόπο συνδέεται usb ή στην κάρτα? Το καλώδιο υπάρχει στην συσκευασία?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου