Προς το περιεχόμενο

panos_mld

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panos_mld

0

Φήμη

  1. Χρειάζεσαι 1600watt στο κανάλι για να παίξεις τα ηχεία σου άνετα.
  2. Ακριβώς. Επειδή διάβασα και παλαιότερα Θέματα και ολοι γράφουν για το buffer, μπορεί κάποιος να μου πει πως το μειώνω?
  3. Ναι είναι επελεγμένοι.
  4. Πολύ καλημέρα σας. Πρίν απο λίγο καιρό, αποφάσισα να εγκαταστήσω στόν υπολογιστή μου τα Windows 7 μαζί με το Cubase 5, αλλά δημιουργήθηκε ένα σοβαρό για εμένα πρόβλημα. Έχω καθυστέρηση στη την επιστροφή του ήχου στα monitor κάθε φορά που πατάω ένα πλήκτρο απο το Roland E-09 που έχω. Στο device setup του Cubase μου γράφει πως υπάρχει input latency:0ms output latency:48.667ms. Η κάρτα ήχου μου είναι μια MOTU traveller και τα windows όπως και το cubase είναι αγορασμένα, οχι σπασμένα.
  5. παίρνεις αυτόhttp://www.nti-audio.com/Home/Products/Minstruments/MinilyzerML1/tabid/80/Default.aspx ,περνάς τα monitor και το ΡΑ σου απο EQ και όποια συχνοτητα σου σφυρίζει την κόβεις. Και εννοείται δεν αφήνεις ΚΑΝΕΝΑ να πειράξει τα EQ και την κονσολα σου. 8)
  6. δεν πειραζει φιλε Gregorio.... Το συστημα εχει παιξει απο ποντιακα μεχρι καποιους "καλους" DJ (αν και ημουν απεναντι με μια epm12 και τους μαζευα) και παντα μα παντα ολοι φευγαν με ενα πλατυ χαμογελο! Και να σας πω το εξης: Το JBL->Junk But Loud πολλοι το αγαπησαν στα "γκαζα"... Το JBL->James B. Lansing πολλοι το ζηλεψαν για την ποιοτητα, τα γκαζια και την ιστορια του....
  7. Γεια σου κ εσενα φιλε nickristal. Θα σου προτεινα το ΡΑ+ διοτι ειναι σε λογικη τιμη και σου εχει ετοιμα preset και για τους ενισχυτες οπως και για τα ηχεια, και σου δινει και την δυνατοτητα να το συνδεσεις με τον υπολογιστη σου και να το φερεις εκει ακριβως που θελεις. Το συστημα παιζει σε διαφορες εκδηλωσεις και live οπως και σε DJ παρτυ.
  8. Αυτο ειπαν γιατι θελουν να πουλησουν οι ανθρωποι. Οσο για τα πολλα μπασσα..... "Καλυτερα να περισσευει, παρα να μη φθανει..."
  9. Κοιταξε εμενα πρωσοπικα με τα μονα 18" το συστημα μου φαινεται πως παιζει πιο "στακατα" τις χαμηλες του ενω το διπλο 18" μου φαινεται πως αφηνει μια περιεργη ουρα που στο δικο μου ακουσμα ειναι ανεπιθιμυτη. Οσο για το στησιμο απο την αρχη σου λεω με σιγουρια ναι. Ολα τα "μελη" του συστηματος παραγονται απο το harman group οποτε γινονται το ενα για το αλλο και βοηθουν το ενα το αλλο. Με τις προσθηκες που σου ανεφερα δεν θα βαρεθεις το συστημα ποτε διοτι με τον prossesor και το dsp των ψηφιακων crown θα μπορεις να το φερνεις ακριβως στα μετρα σου και στις εκαστοτε αναγκες του χωρου. Πιστευω πως ειναι καλη επιλογη και ακομη καλυτερα πηγαινε σε καποιο PAτζιδικο που να διαθετει το συστημα και ζητα να στο δειγματισουν ωστε να εχεις και απο μονος σου μια ποιο ολοκληρωμενη εικονα...
  10. Και ναμαστε..... Εχω αγορασμενο το ιδιο συστημα *2 εδω και δυομισι χρονια και πιστευω πωσ μπορω να σου δωσω ικανοποιητικη απαντηση. Το srx μπορω να σου διαβεβαιωσω με σιγουρια πως ΔΕΝ εχει τον σκληρο ηχο που ανεφερες... αντιθετως ειναι πολυ μαλακο με λιιιιγο τονισμενεσ τις συχνοτητες απο 3.5 εως 6.3ΚΗz και αυτο λογω της "γνωστης αμερικανικης κορνας...." κατα τα αλλα σαν συστημα με 1 διπλο 18ρι στην πλευρα και 1 722 μπορει να καλυψει ανετα γυρω στα 500 ατομα χωρις να υπερβαλλω. Οι ενισχυτες που δινει ο thomann ειναι λιγο μικροι για τα σαμπ(τα 728 παιζουν καλυτερα με XTi 6000) και για να "ξεζουμιστει" το συστημα και να βγαλει τα παντα ολα απαραμορφωτα και ποιοτικα θα ηταν καλο να παιξει με καποιον prossesor της dbx στον οποιο επιλεγεις εσυ το τι συστημα παιζεις(ηχεια,ενισχυτες) και αυτος κανει δουλεια μονος του. 2 πραγματα μονο θελουν προσοχη... 1.Να μην παρεις το 725 σε καμια περιπτωση... Εχει 2 15" και μπουμαρει περιεργα ενω το 722 εχει το κλασικο αποτομο και σφιχτο 12"(που φοραει και το vrx το μικρο array της JBL)... 2.Αντι για 2 διπλα 18" να παρεις 4 μονα. Το συστημα θα διεριται και θα ειναι και ποιο ευκολο στο κουβαλημα... Ολα τα αλλα τα κανουν μονα τους, σ'αφηνουν δηλαδη με το στομα ανοιχτο! :D
  11. Κανονικοτατα μεσω ενος mini-jack σε RCA και απο εκει μπορεις να κουμπωσεις στο line του μεικτη με RCA σε JACK ανταπτορα ειτε με RCA σε male-XLR ανταπτορα. Παντως καλυτερο θα ηταν το RCA σε JACK για να δωσεις line σημα λογω του pc.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου