Προς το περιεχόμενο

Solar Ex

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Solar Ex

0

Φήμη

  1. Το πήρα,το πήρα το κορίτσι! Κούκλα,σπαρταράει το κορμάκι της! :) Απλά μια τελευταία βοήθεια στα γρήγορα...γνκ επαίζα με ακουστικά,απλά θέλω να πάρω monitor γιατι ψιλοχρειάζονται,όμως στενεύομαι οικονομικά,αξίζει να πάρω ένα για αρχή κ όχι σετάκι; Eνα KRK RP5 RoKit G2 και όχι 2 μπορό,γιατί δεν βγαίνω....ή κάτι σε σετ στα ίδια λεφτά περίπου,αλλα low end; (Αν έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα,λάθος μου,απλά νομίζω δε χρειάζεται)
  2. Γειααα... Βρήκα το εν λόγω μοντέλο(roland rd 300gx) μεταχειρισμένο και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν πάρω απόφαση να το αγοράσω. Εννοώ αν υπάρχει κάτι που χρήζει προσοχής στο συγκεκριμενο όργανο. Το είδα,οπτικά φαινόταν οκ,χωρίς φθορές και τα πλήκτρα του είχαν καλή αίσθηση και το άκουσα και δεν διαπιστωσα κάτι,απλά θέλω μια 2η γνώμη πάνω στο θέμα της αγοράς μεταχειρισμένου πιάνου,αλλά καλύτερα πάνω στο θέμα αγοράς του συγκεκριμένου μοντέλου. Αν υπάρχει θέμα,που ελπίζω πως όχι :) Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ πολύ,ρε συ είμαι Πάτρα και δεν ξέρω μαγαζιά μεταχειρισμένων πχ,θα κοιτάξω καμια αγγελία κιολας... Α! και αυτό με τη Βουλγαρια ναι ήταν μακριούτσικα χαχαχα,αν δε μου λεγες τιμή θα ήταν χειρότερο,τουλάχιστον έκανε 60 ευρώ.
  4. Θέλω ακκορντεόν της πλάκας...ένα ίσα ίσα να πασπατεύω μόνος μου χωρίς να ξέρω. Δλδ ούτε πολλά μπάσα ούτε πολλά πλήκτρα,σε φάση μελοντικά που παίρνεις για να παίζεις λίγο σε καμιά παραλία με καμια κιθάρα το πολύ πολύ.(μελόντικα έχω :P) Τί τιμες παίζουν και που μπορώ να βρώ;
  5. Ε δεν ξέρω κατα πόσο θα κολλήσει στη φάση με synth,αλλά αφού θέλει τρελαμένα γι'αυτό του είπα κάτι πιο all-around και λιτό...(δεν τιθεται θέμα ανδρισμού βεβαίως βεβαίως...:P) Θα κάνω μεταφέρω τις προτάσεις σου πάντως. (Τα χω δει και τα 2,και είναι πανέμορφα,δημιουργικότατα,αλλά και εξωτερικά μ'αρεσαν απιστευτα :/ )
  6. Ιδέα απο πιάνο και αρμόνιο έχει.
  7. Απόκλιση +-30 ευρώ στη max τιμή budget. 620-680. Έτσι μου πε έτσι λέω,τα πως και τα γιατί δεν τα κατέω μη ρωτήσετε...εγώ παίρνω τη max περίπτωση του 680 πάντως. Α! θέλει πιο all in one φάση σε synth.(μην το παρεξηγήσετε σαν φράση,αλλιώς θα πρότεινα αρμόνιο ή arranger) (θέλει φάση edit ελαφρύ,61 πλήκτρα,και αδιαφορεί για ρυθμούς κ.τ.λ.)
  8. Λοιπόν,έχω έναν φίλο που ψάχνει synth(γενικά πορώθηκε με τη φάση synth) μέχρι βαριά 550 εως 650+-30 ευρώ,όχι αναλογικό ούτε VA φάση,entry synth,θα καταλάβετε με αυτά που θα σας πω πως του πρότεινα. Απλά θέλω και τη δική σας συμβουλή,γιατί δεν τα χω ακούσει και δει όλα. Του πρότεινα τα Korg X-50,Yamaha MX-61,Roland Juno-Di,όποια βρει κιολας εννοείται να τα δοκιμάσει! Εσείς απ'αυτά τα συγκεκριμένα 3 έχετε να αποκλέισετε κάποιο,λόγω τεχνολογικής και ηχητικής υστέρησης ή λόγω playbility(δε μου ρχεται η λέξη στα ελληνικα) ; Ευχαριστώ
  9. Ευχαριστώ Waterfall-K,ακούω ήδη δείγματα και τα είδα σε αρκετά φόρουμ ως αξιόλογα στην τιμή τους. Αυτά συνδέονται απευθείας με το synth ή μόνο μέσω υπολογιστή και έπειτα το synth με τον υπολογιστή; Ή και τα 2; Αν υπάρχουν άλλες επιλογές ή προτάσεις απο άλλους θα ήθελα να ακούσω,αλλιώς θα πρέπει να βρώ τρόπο να βαδίσω στον μονόδρομο των KRK.
  10. Δύσκολά=τίποτα; Αν ναι τότε πιο είναι ένα minimum ποσό;
  11. Ωπ! λάθος...νόμιζα το έγραψα,μή βαράτε... Σε διάθεση είναι 200 ευρώ και κάτω...
  12. Ξέρω ότι πιο απλό θα ταν ένας ενισχυτής που μπορεί να τον κουβαλάω κιολας με σχετική άνεση και όταν θέλω να συνδέσω laptop με synth για ηχογράφηση πχ να χρησιμοποιώ ακουστικά που ήδη έχω,αλλά αν επιλέξω το σετάκι μονιτορ με κονσολα τί προτείνετε;(οικονομικά πάντα :/ ) (Έχω ψάξει ήδη σχετικά στο φόρουμ αλλά είδα πολλά αντιμαχόμενα μέτωπα με λεπτομέρειες που δεν μπορούσα να κρίνω) Επίσης θέλω να σας πω ευχαριστώ για τη βοήθεια που συνεχώς δίνεται,πιστεύω βοηθάτε αρκετους newbies σαν και μενα. :)
  13. Το κασέ μου αν πάω για MOX θα μικρίνει αρκετά οπότε η λύση θα πρέπει να είναι πολύ οικονομική και value for money όσο γίνεται δηλαδή. Κάτι που να εξυπηρετεί πρόβες εδώ και εμένα. Επειδή είμαι άσχετος ότι μου προτείνετε ως καλύτερο αυτό θα κάνω μάλλον... (Επερώτηση:στην κονσόλα θα συνδέονται και οι κιθάρες με τους ενισχυτές τους; )
  14. Απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί πρέπει να αγοραστεί και κάτι να ακούγεται το synth... Και δεδομένου ότι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ πέραν της μελέτης του οργάνου στη μελέτη τoυ hardware είμαι στο απόλυτο 0. Δηλαδή οκ θα φοράω τα ακουστικά μου,αλλά στις πρόβες που κάνω σπίτι με τη μπάντα πού να συνδέω το synth...σε active monitors ή σε ενισχυτή; Να πάρω κονσόλα να συνδέουμε όλοι εκεί τα όργανα μας; Δεν ξέρω πως μαθαίνονται αυτά...(με δοκιμές;;;) Είναι πολλά τα μέτωπα που ανοίγω και δεν ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω... (Φίλε manosx μην ανησυχείς ξέρω τί θα πει επιστήμη λόγω θετικών σπουδών,και είναι ευτυχώς και δυστυχώς μαζι "σκληρό" πράγμα... :) )
  15. Είδα το Juno Di και μου φάνηκε καλό αν και "λίγο" σε κάποια σημεία. (Συγκεκριμένοι ήχοι ήταν απλά υπέροχοι) Είδα επίσης reviews απο MOX6 και Κrome και συμπάθησα το ΜΟΧ6 πιο πολύ. Και είδα και σχετικά βίντεο με το MX61 αλλά δεν μπόρεσα να κάνω σύκριση με το Juno απ αυτά που είδα. Απλά έχω να πω ότι είδα τις δυνατότητες του ΜΟΧ και αν και ενθουσιάστηκα,πελάγωσα,ρε παιδιά πώς μαθαίνεις όλα αυτά να τα ελέγχεις; Εννοώ πλήν των manual και των ωρών εξάσκησης...μου φάνηκαν ατέλειωτες οι παραμετροποιήσεις παρότι με συνεπήραν...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου