Προς το περιεχόμενο

Dr3aMeR

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Dr3aMeR

0

Φήμη

  1. Μανώλη ευχαριστώ για τις πολλες πληροφορίες είναι πολύ χρήσιμες. Δηλαδή για να καταλάβω το V expressions αυτο που κάνει είναι να σου παραμετροποιεί τα υπάρχοντα kits που έχει το τd12 και να σου πουλάει ουσιαστικά τις παραμετροποιήσεις? εχω ακούσει κάτι δείγματα που εχει και είναι πολύ ωραία... Αν ισχύει αυτο τότε εγώ γιατί δεν μπορώ να φτιάξω τους ήχους σε κάτι αρεστό?
  2. Δεν είναι samples αυτά που δέχεται, δυστυχώς. Είναι αρχεία .syx όπως είπες δέχεται kits. Με τα οποία αν θέλεις μπορείς να αντικαταστήσεις τα υπαρχνοντα kits και να βάλεις αυτα που σου δίνει το expressions. Αυτα που είχε το module μπορεις να τα κρατήσεις και backup αν θες στο pc σου. Υπάρχει άραγε τρόπος (software) που να μπορείς να μετατρέψεις τα wave σε .syx? H κάποιο free προγραμμα με έτοιμα kits. Η έστω κάποια kits που μπόρεσε να φτιάξει κάποιος χριστιανός?
  3. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μανώλη αυτο είναι το link http://www.vexpressionsltd.com/ Το οποιό υποστηριζει ότι τα samples τα κάνεις import στο module. μεσυγκεκριμένο software το οποιο δοκίμασα. Εγώ πάντως κατάφερα να κάνω export ... και πιστεύω πως μπορείς να κάνεις και import. Αυτο που είπα για τους ήχους χαβαλέ εννοώ πως το td12 έχει 3 drum kits ουσιαστικά που θα χρησιμοποιήσεις τα άλλα δεν νομιζω να τα χρησιμοποιει ούτε το 5% των χρηστών διότι είναι ήχοι synth παρα ηχοι apo φυσικη ντραμς.
  4. Καλησπέρα Έχω ένα v-drum td12 στο οποίο θέλω να προσθέσω ήχους γιατί πλέον δεν μου κάνουν αυτοί που έχει. Κάλοι για practice ή για χαβαλέ αλλά όχι για live ή ηχογράφηση. Το module το έχω συνδεδεμένο με το pc και στο cubase χρησιμοποιώ το Addictive Drums Θα ήθελα όμως τα kits να μπορώ να τα φορτώσω στο module και να μην τα φορτώνει απο το pc για να μην έχω delay απο το midi να συνδέομαι με line in. και να μην έχω ανάγκη πάντα το pc για να παίξω. Έχω διαβάσει οτι V expressions είναι ένα πακέτο που σου δίνει αρκετα kits πάνω απο 350 αλλά το κόστος του είναι υπερβολικό περίπου στα 200 ευρω. Υπάρχει κάποια άλλη λύση? η το V expressions είναι μονόδρομος? Υπάρχει κάποιος που έχει το v expressions ή καποιο παρόμοιο πρόγραμμα που μπορεί να δώσει πληροφορίες? Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις edit kits? Ισως καποια free kits? Ευχαριστώ
  5. Dr3aMeR

    Drum Throne

    Απ'οτι έμαθα από έμπορο μουσικών οργάνων..... η Gibraltar αγοράστηκε απο την Fender της οποίας αντιπρόσωπος είναι ο Στόλλας ο οποίος Στόλλας είναι αντιπρόσωπος και της Pearl η οποία Pearl δεν αφήνει τον Στόλλα να πουλάει και Gibraltar... Άρα Gibraltar απο έξωτερικό πλεον γιατί και ο Στόλλας να αρχίσει να πουλάει οι τιμές του θα είναι στα ύψη οπως σε όλα τα προιόντα του..
  6. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα απο τα 2 αυτά σετ. Τα superstar τα έχω παίξει και μάρεσαν πολυ 1ον για τον πολύ στακάτο ήχο της μπότας και για το σύστημα mount των toms, οπως επισης και για τον ήχο του snare συγκρητικά με τα λεφτά που κοστίζει. Απότι εχω διαβασει τα hyperdrive εχουν μικρότερες ουρές (το οποίο με ενδιαφέρει) αλλά δεν τα εχω δοκιμάσει ή ακούσει.Αλλοι μου λένε πως τυμπανα χωρις μεγάλες ουρές δεν αξίζουν. Θα ήθελα καποιες γνωμες για τα hyperdrive ή κάποια σύγκριση μεταξύ των 2 σετ. Και κατι σχετικά με το χρώμα. Αξιζει ή αναμονή 3 -4 μηνών για να πάρεις κάποιο χρώμα περα απο black? Η μεταπώληση ενός σετ σε αλλο χρώμα πέρα απο μαύρο μειώνει την τιμή μεταπώλησης του? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  7. Εδώ και μερικές μέρες ασχολούμαι με to cubase kai to cakewalk δεν το κατέχω το αθλημα ακομα. Θα ήθελα να γραφω τα drums χωρίς την χρονοβόρα διαδικασια beat per beat. Ξέρω οτι γίνεται να συνδέσεις ενα midi keyboard και να τo kaneis να βγάζει ήχο drums. Υπάρχει καποιο πρόγραμμα ομως που μπορει να κανει τη δουλειά του midi? Δηλαδη ενα προγραμμα που θα μπορεις να κανεις bind τα κουμπια του πληκτρολογιου σου σε πληκτρα midi και να είναι συμβατο με cubase i cakewalk ετσι ωστε να γραφεις τα drums real time και οτι πληκτρο θα πατας απο το πληκτρολογιο θα εμφανιζεται στο synth channel για παραδειγμα Αν υπαρχει εστω καποιος αλλος τροπος λιγοτερο χρονοβορος απο το να γραφεις στο cubase ευπροσδεκτος :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου