Προς το περιεχόμενο

asdfq

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή asdfq

-2

Φήμη

  1. Κατ'αρχάς είμαι πολύ ήρεμος παρόλο που επαναλαμβάνω το τι πραγματικά έχει υποθεί αυτές τις μέρες για 25 φορά και τα γράμματα είναι μεγάλα μήπως και αυτή τι φορά καταφέρει κάποιος να δει τι συζητάμαι. Όσο αναφορά την αξία των επιχειρημάτων αυτή είναι που καθορίζει την αξία της συζήτησης, αλλα απ'οτι φαίνεται o spy ακόμα προσπαθεί να μην κάνει ορθογραφικά λάθη σε αυτά που λέει χωρίς να ξέρει τι λέει. Τέλος απλά ΄΄οποιος έχει παρακολουθήσει το topic καταλαβαίνει ποιό είναι το θέμα και το πνεύμα της συζήτησης. και επειδή ακριβώς μιλάμε για κιθάρες (άρα χωρίς καθόλου δογματισμό) καλό είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει και κόστος, άρα να μην κάνει κανείς τον μάγκα ή να μιλάει λες και πάει στο περίπτερο να πάρει στραγάλια ( θα πεταχτώ το μεσημέρι να πάρω βλακάουτς κ άμα δεν μου κάνουν θα πάς μέχρι το σουπερμάρκετ να πάρω μία καινούργια κιθάρα..έλεος). ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ?.. Ε ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ, Ε ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! (Γιώργο περιμένω νέο σου μηνυμα καιρό έχουμε να τα πουμε.. έχε γεια!)
  2. Για να εκφράσεις γνώμη για κάτι που σχολιάζεται, συνήθήζεται απο την ήμέρα που ύπηρξε η ανθρωπότητα, να έχεις παρακολουθήσει πρώτα αυτό που συζη/ται.καθώς είναι γραμμένο στα ελληνικά κιόλας και όχι σε κάποια άλλη γλώσσα. Δεν είναι δυνατόν να σχολιάζεται κάτι συγκ. , στη συνέχεια να το γενικοποιεί κάποιος και μετά να βγαίνουν αλλαντ'αλλων συμπεράσματα. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ , ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΤΗΡΗΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ BLACKOUTS KAI ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΑΝ ΤΗ HELLRAISER EINAI YΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ...την αλλη μερα...όπως είπε καποιος που βιαζοταν. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ-ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ. (κτος και...τελος παντων τα εχουμε πει)και ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΓΑΜ!#^@$! (<---Λογοκρισία)
  3. Κατ'αρχάς δε γίνεται συνήθως έτσι, (δλδ δεν αγοράζεις μια καλή κιθάρα μετά απο ψάξιμο για να την αλλάξεις την επόμενη μέρα εκτός και αν είναι η πρώτη σου και δεν ξέρεις ακόμα πανω κάτω τι ήχο θές - όχι ότι είναι κακός ο πειραματισμός - ή εκτός και έχεις λεφτά για πέταμα οπότε αγοράζεις όλους τους μαγνήτες που υπάρχουν και τους δοκιμάζεις στη δική σου) 2)Οι ''μαλακίες'' αναφέρονται στις hellraiser , που είναι super (εξηγησα παραπάνω) 3) Δεν ήξερα οτι τόση ώρα σηζητάω με τον loomis kai ton Thomson kana αυτόγραφo ρε παιδια με mail. ..........Προσοχή στο καλάμι.
  4. H λογική είναι η εξής: Σου αρέσουν οι Βlackouts πας και παίρνεις μια κιθάρα με Βlackouts, δλδ στη συγκεκριμένη περίπτωση tin atx (mias kai to modelo tou video einai tou 2008) δε δίνεις ένα σεβαστό ποσό για να πάς την άλλη μέρα να δώσεις άλλα τόσα(Αυτό είναι υπερβολή)., εκτός πια και σου αρέσει τόσο πολύ η΄κιθάρα αυτή που δε γίνεται αλλιώς. Επίσης όσο αναφορά τις Ηellraiser c αυτής της σειράς γενικότερα (παρ'ολο που προτιμώ παρομοίως τους passive επιδεί ειναι πιο all-around) είναι ως δέσιμο και σύνολο υπερπλήρεις κιθάρες που μπορείς και παίζεις τα πάντα ώς συνέπεια άμα θές κάτι διαφορετικό επενδύεις σε ηλεκτρονικά συστήματα όχι στους μαγνήτες. ¨Εκτος πιά και ισχύει το παραπάνω.
  5. Σίγουρα όταν είσαι στα πρώτα στάδια της ηλικίας σου, δλδ μέχρι 3 άντε 3.5 το πολύ, κάτι τέτοιες μαλακίες τις κάνεις.,
  6. Nα έχεις μια κιθάρα σαν τη loomis και να τις αλλάξεις μαγνήτες?.......Τι θέλει να πεί ο ποιητής?....Μάλλον καλύτερα θα'ταν να του έλεγε κανείς οτι στην κιθάρα επιτρέπεται να παίζονται όλες οι χορδές. ¨Ελεος με τον μπουμπουνα.
  7. Nai, ως passive αξίζουν και αν ναι π.χ. με ποιούς duncan μπορουν να συγκριθούν? Οι φήμες λένε πάντως πως αν είναι να επιλέξεις απο passive καλύτερα να προτιμήσεις κάτι άλλο του είδους αυτού. και όχι emg p
  8. Οι emg hz tis damien λένε τίποτα? - Κατι σαν seymour ειναι?
  9. Αυτ'η sd designed active δεν έχει? Ειναι όντως καλοί ως αctive?
  10. Ο ντούκας πρωτον είναι στα Ιωάννινα και δεύτερον με την telesound συνεργάζεται, παρολαυτα good luck.
  11. Ηηημαρτον. .που λέει και κάποιος, όχι ότι μου προκαλούν ιδιαίτερη εντυπωση όλα αυτά μιας και είναι συνηθησμένα στην αγορά γενικότερα΄(και στα καλύτερα σπίτια συμβαίνουν) πάντως τέτοια περιστατικά πρέπει να αναφέρονται συνεχώς και να διαδίδονται, - δεν είναι δυνατόν να θές να δώσεις τα λεφτά σου (δλδ να κάνεις μια επενδυση μιας και δεν είναι 5 ή 10e και να έχεις τον κάθε καραγκιόζη να σου μασάει τα λόγια) ξεμπρόστιασμα ΘΈΛΟΥΝ.
  12. Καλά αυτοί στην Τelesound στα κεντρικά είναι εντελώς μαλάκες, πήρε ένας φίλος τηλέφωνο να παραγγείλει την blackjack tin απλή: στην αρχή λέγανε οτι δεν υπάρχει και οτι βγαίνει μόνο σε atx,....... Μα να τους λέει την απλή με τους seymour duncan jb .....Na λένε αυτοί δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...(μα να τους λέει είνια δυνατόν να ξέρω τα μοντέλα σας και να μη τα ξέρετε εσείς μπείτε και στο site tis schecter να δείτε??!!)... Παράλληλα παίρνei τηλέφωνο στο υποκατάστημα της ίδιας εταιρείας και μετά απο λίγο κανονίστηκε, (τηλέφωνο σε στοκ mail ktl) ....meta απο περιέργεια παίρνει στα κεντρικά ξανά να ζητήσει διευκρίνησεις με το (αφου υπάρχει ελεος ,,τι παίζει) και τελικά απαντήσανε ότι φέρνουν μόνο ατχ μοντέλο. Καλά αυτά κι αν είναι ασυναρτησίες, ( τι δλδ θέλαν να πουλήσουν την λίγο πιο ακριβή - εντομεταξύ ο φίλος μου είχε περάσει απο εκει και την είχε δει την blackjack πριν λίγο καιρό για αυτό ήθελε και νατην πάρει) ε είναι και πολύ μαλάκες!!!
  13. Απλα διευκρίνιση έγινε για το τι συζητάμαι - η ερώτηση δεν ηταν τι προτιμάει ο καθένας αλλα απλά μια τεχνική περιγραφή του τι είδους χαρακτηριστικά ήχου βγάζει η κάθεμια.(πράγμα που έχει συζητηθεί για τις δύο πρώτες απο χθές) Απο εκεί και πέρα όποιος είναι κάτοχος ή μη μπορεί να αφήσει τη γνώμη για αυτό που έχει ή έχει δοκιμάσει. That's All!
  14. ....?????...Tι ασυναρτησίες είναι αυτές? Δεν είπε κανείς τίποτα τέτοιο σε αυτό το topic,..ίσα ίσα επιδή η schecter είναι ποιοτική εταιρεία γίνεται σηζήτηση όσο αναφορά το τι διαφορέτικό προσφέρει το κάθε συγκεκριμένο μοντέλο αλλα και γενικότερως σχολιασμός τις γκάμας. (Για αρχή οι εφτάχορδες)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου