Προς το περιεχόμενο

nikdiaol

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nikdiaol

0

Φήμη

  1. παιδες ξερω καλα τι θελω,ειναι αυτο που ειπα παραπανω export σε mp3. δεν μου το ανοιγει το media player ,το εκανα λεει οτι δεν υποστηριζεται και το αρχειο ειναι 107 kb. γιατι?
  2. μηπως θα μπορουσε να με πει καποιος πως θα μπορεσω αυτο που εχω γραψει στο προγραμμα,πως να τα κανω mp3 για να παιξει στο media player >>>>????? κανω export ως audio mix down και μετα δεν παιζει.? γιατι?
  3. Φιλε μου μην φανταστεις και καμια ποιοτητα φοβερη στα ξυλα. Απλα επειδη τωρα τελευταια εχω γυρισει λιγακι στην customia και θελω να πειραματιστω,πιο πολυ για αυτο ρωταω.. Και μηπως ξερεται κανενα καλο site για μαγνητες εκτος απο thomann?
  4. harley benton ειναι αν και δεν νομιζω οτι παιζει μεγαλο ρολο η μαρκα σε οργανα των 100 και 150 ευρω. εχω κατι καλυτερο απλα ηθελα την γνωμη περισωτερων
  5. Παιδες εχω ενα φθηνο μπασσο 4αχορδο.Τα ηλεκτρικα του δεν ειναι και τοσο δυνατα,θα ηθελα να με πειτε αν αν αξιζει τον κοπο να αλλαξω μαγνητες.Και αν ναι ποιους θα προτεινατε? το μπασσο φοραει presicion kai jazz στην γεφυρα.Passive ευχαριστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου