Προς το περιεχόμενο

john acdcmaniac

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από john acdcmaniac

  1. Όχι δε το έπαιξαν το blue jean blues >:( . Ήταν φοβερό live πάντως και είχε καλό ήχο !
  2. Εγώ παίζω με ένα tsl100 head , αλλά προτιμώ vintage modern ! ( αλλά άντε να βρείς κάποιον να στον ανταλάξει ή να στον πουλήσει :'( )
  3. Στα γνωστά net-shops θα βρείς τις αμερικάνικες γύρω στα 1100 ευρώ και τις μεξικάνικες γύρω στα 600 .Στα ελληνικά μαγαζιά μάλλον δύσκολο να έχουν σε στόκ telecaster( μη κοιτάτε που στο νοιζ είναι η τοπ κιθάρα ! ;D ) . Πιστεύω κι εγώ , πως η λύση τού custom οργάνου είναι η καλύτερη από κάθε πλευρά ( είναι στα μέτρα σου , στο χρώμα που θες , μαγνήτες , τιμή , playability και πολλα άλλα ) .
  4. Αν και χρησιμοποιούσα το boss ns2 για σχεδόν 2 χρόνια , προτείνω και εγώ το isp . Το boss είναι πραγματικά tone sucking machine όπως λένε ....... αν και όντως σταματάει κάποιους θορύβους , δημιουργεί άλλα προβλήματα . πχ όταν κλείσει το gate και παίξεις το επόμενο chord ....ο ήχος αυτού παρουσιάζει διαφορά στην ένταση . Οπότε ο ήχος σου δεν έχει την ίδια ένταση σε όλα τα σημεία ! 'Ισως κάποιοι να μην το έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα , αλλά εγώ σε περίπου 15 ενισχυτές που το έχω δοκιμάσει , είναι πάντα εκεί ! Επίσης για να καταλάβει κανείς πόσο πετάλι του ''διαόλου'' είναι το boss ns2 ,πρέπει να το δοκιμάσει με μια strat .... το τι συμβαίνει εκεί δε περιγράφεται !!! ::)
  5. Καλώς ήρθα κι εγώ στο φόρουμ ! Διαβάζω καθημερινά εδώ και ένα χρόνο , αλλά ποτέ δεν έγραψα :( . Αυτό ήταν πάντα το αγαπημένο μου θέμα , οπότε ας κάνω εδώ την αρχή . Κιθάρες : Ibanez rg470 lh Schecter c7 hellraiser lh Fender Am std stratocaster lh Ενισχυτές : Marshall tsl 100 head Orange tiny terror head Καμπίνα :Marshall 1936v με celestion vintage 30's Εφφέ : Dunlop Zakk Wylde wah Mxr Zakk Wylde overdrive Ehx metal muff Boss ns-2 Korg pitchblack
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου