Προς το περιεχόμενο

darksight

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή darksight

0

Φήμη

  1. Έχω μια Mackie pro fx12 κονσόλα την οποία τη συνδέω με τα υπάρχοντα ηχεία του χωρου που παίζω και απλά θέλω ένα ηχείο για να το χρησιμοποιήσω ως μόνιτορ!
  2. Θέλω να αγοράσω ένα active ηχείο (12" κατα προτίμηση), και θα ήθελα τη γνώμη σας. έχω στο μυαλό μου 4 αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να κάνω. Η χρήση του θα είναι κυρίως για monitor σε μικρά live! To jbl και το elx 112p δεν τα έχω ακουσει καθόλου οποτε θα ήθελα τη γνώμη σας. http://www.thomann.de/gr/mackie_srm_450_v2_black.htm http://www.thomann.de/gr/ev_zlx_12p_bundle.htm http://www.thomann.de/gr/ev_elx_112p.htm http://www.electromaniacs.gr/jbl-prx-612m.html
  3. Η κιθάρα μάλλον είναι η ίδια αλλά η προενίσχυση δεν είναι αυτή, αυτη είναι: http://www.guitar-museum.com/uploads/guitar/146/110297374791-3.jpg οι διαστάσεις είναι περίπου 9cmx6cm!
  4. Γεια σας παιδιά, προσφατα μου έσπασε μια επαφή απο το housing του equalizer της εν λόγω κιθάρας (Model: Takamine EG530SC).Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από λίγο (αφου διόρθωσα με πατέντα την επαφή) μου σπάει και το πλαστικό γύρω-γύρω από εκεί που κουμπώνει το equalizer (housing)!Με λίγα λόγια δεν κουμπώνει σωστά και κάνει διακοπές. Ρώτησα για σκέτο housing και μου είπαν οτι δεν πουλιέται χωριστα. Για καινούριο μου είπαν ότι θα μου πάει καμιά 300άρα ευρώ!!!!!!!Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου