Προς το περιεχόμενο

EasySleazy

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή EasySleazy

0

Φήμη

  1. 1. Διότι δεν ήταν σε κάποιο forum αυτή η παρατήρηση, αλλά σε ένα site με τιμές και ετυμηγορίες από άτομα που τα αγόρασαν. 2. Έχεις δίκιο. Θα ξαναβρώ κάποια αποσπάσματα και θα τα ποστάρω εδώ. Αλλά αφορούν τα Alesis M1 MKII αυτές οι παρατηρήσεις και από την στιγμή που ο Dreampanos με κάλυψε πλήρως δεν νομίζω ότι τελικά χρειάζεται.
  2. Kαλημέρα! Μετά από κάπως αρκετό ψάξιμο στο ιντερνετ για reviews και απόψεις σχετικά με την καταραμένη κατηγορία των 300 ευρώ στα active monitors, έχω σχεδόν καταλήξει (ή τουλάχιστον είχα σχεδόν καταλήξει) στα Alesis M1 620, τουλάχιστον για αρχή, από την στιγμή που κατά πρώτο λόγο δεν έχω παραπάνω λεφτά, κατά δεύτερο δεν είμαι και κάνας επαγγελματίας. Για τα συγκεκριμένα Alesis άκουσα κάποια παράπονα από κάνα δυό χρήστες ότι έχουν ένα φύσημα όταν δεν περνάει ηχητικό σήμα από αυτά, το οποίο είναι η αλήθεια ότι δεν κατάλαβα κατά πόσο ανιχνεύεται κατά το παίξιμο, ή μιξάρισμα-μάστερινγκ. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Επίσης, μία άλλη επιλογή μου ήταν τα Μ1 ΜΚΙΙ, αλλά άκουσα κάτι "κουλά" τεχνικά προβλήματα τα οποία μου φάνηκαν απίστευτα επίπονα για να επιλυθούν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου