Προς το περιεχόμενο

Alibi

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Alibi

0

Φήμη

  1. Άνοιξα αυτό το θέμα για να μιλήσει όποιος ενδιαφέρεται-γνωρίζει κτλ σχετικά με τις ηχητικές (και όχι μόνο) διαφορές-ομοιότητες, ανάμεσα στα είδη ταμπούρου που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μου έλυνε κάποιες από τις απορίες μου!! :) Τι διαφορά έχει το wooden από το steel ταμπούρο? Ποιό από τα δύο έχει ποιό μουντό ήχο ώστε να αποφεύγεται η χρήση των rings κτλ.? Και τι ρόλο παίζουν οι ίντσες σε αυτό το θέμα? (Όσον αφορά το ταμπούρο και την κάσα..) Μιλάω για την αγορά ενός καινούργιου ταμπούρου και όχι για "κόλπα" ώστε να βελτιωθεί ο ήχος.. ;) γιατί από ότι φαίνεται αν δεν έχεις κάτι καλό, δεν γίνεται τπτ!! :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! ;)
  2. Alibi

    Wah Swell - diy

    Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ένα wah swell για diy (το κουτί του wah)? Αν έχετε υπόψιν σας κάποιο δικτυακό μαγαζί ή κατι τέτοιο δώστε το link. Ενδιαφέρομαι για κουτιά που μοιάζουν με εκείνα των κοινών wah. Επίσης αν κάποιος πουλάει το κουτί του wah του, ευπρόσδεκτο!! Thanx!! :)
  3. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ένα wah swell για diy (το κουτί του wah)? Αν έχετε υπόψιν σας κάποιο δικτυακό μαγαζί ή κατι τέτοιο δώστε το link. Thanx!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου