Προς το περιεχόμενο

ayabadaba

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ayabadaba

0

Φήμη

  1. Εγώ παίζω με carbonstick - 5a μου φαίνεται είναι. Σπάνε μόνο με κάφρους ή πραγματικά μετά από πολλούς μήνες χρήσης και δεν είναι τόσο άβολα για τους καρπούς όσο περίμενα, καθώς είναι αρκετά ελαφρές. Αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου την άποψή σας για Carbonstick μπακέτες.
  2. Τελικά τί έκανες; Παρήγγειλες αυτό που γράφεις μερικά ποστ πιο πάνω; Άργησα μάλλον, αλλά έστω και καθυστερημένα θα σου πω την άποψή μου. Με 600 ευρώ μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις ένα TD-3 εγκέφαλο με το KW σετ της Roland (ταμπούρο με σίτα, pads "ελαστικά" όλα 8 ιντσών), του οποίου τα παντς έχουν σίγουρα καλύτερο feeling από αυτά που δίνει το σετ της αλεσις. Επίσης μπορείς να πάρεις και σετ της μιλλένιουμ που αναφέρεις, απλά αν προκύψει οποιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις εγγυήσεις και σερβις εξωτερικού. Γενικά η πιο συμφέρουσα αγορά ηλεκτρονικών τυμπάνων κατά τη γνώμη μου είναι μεταχειρισμένα Ρόλαντ. Για Yamaha ούτε που το συζητάω, καθώ το entry set Roland (HD-1) κατά τη γνώμη μου έχει καλύτερη απόκριση σε δυναμικές και ταχύτητα ακόμα κι από το δεύτερο της Yamaha... Πολλή προσοχή βέβαια στο τί αγοράζεις. Για κάποιο λόγο υπάρχει μία τάση οι περισσότεροι να αγνοούν ότι τα ηλεκτρονικά τύμπανα - σε αντίθεση με τα φυσικά - έχουν ρύθμιση έντασης και ευαισθησίας, με αποτέλεσμα να τα κοπανάνε...Έχω δει εγκέφαλο με λακουβίτσα (ποιός ξέρει πώς κατάφερε να του πέσει!), παντς επίσης με λακούβα (πρέπει να τα βαράς με σιδερένιες μπακέτες) και πιάτα ραγισμένα και σπασμένα. Δεν είναι ακραία αυτά τα παραδείγματα, πίστεψέ με, κι εγώ πριν πάρω τα προηγούμενα td-6 που είχα, έρευνα αγοράς έκανα, γι αυτό και απηύδησα και τελικά τα αγόρασα καινούρια. :P Συνοπτικά προτείνω μεταχειρισμένα ρόλαντ παρά καινούρια μιλλένιουμ με αλεσις εγκέφαλο. Αν βέβαια σκοπεύεις να τα χρησιμοποιείς αποκλειστικά σε συνδυασμό με ένα υπολογιστή το τριγκεράκι μπορεί να σου αρκεί. Αυτά. :)
  3. χαχαχαχαχαχα φίλε από τα καλύτερα έβερ! Το αμέσως επόμενο βήμα είναι ο ντράμμερ να σπάσει πιάτο ;D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου