Προς το περιεχόμενο

hypnotize

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή hypnotize

0

Φήμη

  1. Το κουτι του εφυγε για ανακυκλωση λογω ασχετοσυνης μολις τον πηρα :-X Χωρις αυτο δεν γινεται επιστροφη ε? Θα μου πεις, πως θα τον στειλω ξεβρακωτο στα ξενα ;D Θα τον παω σε καποιον εδω Αθηνα αμα ειναι να τον κοιταξει.
  2. Τον ειχα παρει απτο musicstore πριν 6 μηνες, στο site λεει οτι εχει εγγυηση 3 χρονια(EDIT:δε βρισκω καποιο χαρτι που να το πιστοποιει). Απλα εχω ακουσει οτι ειναι καπως μπελας να μπλεξω με επιστροφες κτλ. Εχετε ιδεα τι μπορει να εχει παει στραβα στον ενισχυτη? Ηχειο? Καποια αντισταση η δεν ξερω και εγω τι αλλο?
  3. Γεια σας! Εχω ενα Roland Microcube. Σημερα τον ανοιγω για να παιξω και δεν ακουγοταν τιποτα...ενω το λαμπακι του οn αναβει κανονικα, δεν ακουγεται καθολου ηχος. Χθες καηκε μια ασφαλεια στο σπιτι μου και επεσε το ρευμα αλλα δε μπορω να θυμηθω αν τον ειχα ανοιχτο η κλειστο(μαλλον ανοιχτος θα ηταν δεν εξηγειται αλλιως η ζημια)... Οπως και ναχει τι κανω τωρα? Αξιζει να τον φτιαξω η να παω για καινουριο?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου