Προς το περιεχόμενο

tripokaridos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tripokaridos

-2

Φήμη

  1. Το θέμα με τις ωτοασπίδες ήταν ήδη ανοιχτό, οπότε αν ήθελα να διαφημίσω κάτι θα το έκανα από την αρχή, πρώτον, δεύτερον το να αποφασίζεις εσύ τι έχει, και τι δεν έχει ενημερωτικό ρόλο και χαρακτήρα για προιόντα και site που προτείνουμε και όλοι μας αυτό κάνουμε, το βρίσκω λίγο φασιστικό και θα σε συμβούλευα να δεις και να ψάξεις λίγο τι γίνεται και σε άλλες κοινότητες κυρίως του εξωτερικού! Δεν μπορείς να λογοκρίνεις μία κοινότητα ή έστω ένα μέλος του και να επικαλείσε λόγους εμπορικούς όποτε εσύ θέλεις. Επειδή λοιπόν αναφέρθηκες για tripokarido, θα σε παρακαλούσα εφόσον έχεις όλως τυχαίως στην διάθεσή σου το mail μου, να στείλεις εκεί τις οποιεσδήποτε ενστάσεις σου! Keep rocking...
  2. Βασικά συμπλήρωσα τα στοιχεία μου που ζητάνε στο www.safesound.gr (ονομ/νυμο, τηλ και mail) και κάλεσαν για να με ενημερώσουν πως επιθυμώ να μου τα στείλουν! ;) τα music safe κοστίζουν 25€, έχει μέσα τρία φίλτρα και τα χρησιμοποιείς ανάλογα σε πόσα ντεσιμπέλ θα είσαι εκτεθειμένος και για πόσο χρονικό διάστημα. Παίδες για το υλικό που λέτε είναι τόσο μαλακό που δεν καταλαβαίνω ότι τις φοράω και δεν με ενοχλούν καθόλου γιατί δεν είναι μόνο μια απλή ωτοασπίδα!!! 8) Keep Rocking!
  3. Καλημέρα Τις ωτοασπίδες τις αγόρασα μέσω του site της www.safesound.gr και επειδή έχω μία μηχανή πήρα και τις ωτοασπίδες που έχουν για τους μοτοσυκλετιστές και έχω εντυπωσιαστεί πολύ από το αποτέλεσμα.!!! 8) Επειδή την έψαξα πολύ την δουλειά για το θέμα της ακουστικής προστασίας και έχω δοκιμάσει διάφορες, έχω πλέον καταλήξει και τις συστήνω ανεπιφύλακτα. ;)Ασχολούνται μόνο με ωτοασπίδες και τίποτα άλλο, που σημαίνει ότι κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν!!!
  4. Γεια χαρά παίδες εγώ αγόρασα ωτοασπίδες από www.safesound.gr και έχω βρει την υγειά μου!!! ;)είναι ότι καλύτερο και εξειδικευμένο έχω πάρει μέχρι τώρα από ακουστικά και έχω σωθεί! 8) Κόβουν τις υψηλές αλλά ταυτόχρονα ακούω όλους τους υπόλοιπους ήχους χωρίς πρόβλημα. πολύ καλό για αυτούς που είναι συνέχεια σε υψηλα ντεσιμπέλ.!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου