Προς το περιεχόμενο

mystreetcar

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    36
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από mystreetcar

  1. Γιατι να πας σε καστομια αφου μπορεις να τσιμπισεις μια μεταχειρησμενη jim root. EMG 81/85, μαονι σωμα και maple μπρατσο. Τοσο πολυ σε ενοχλει το pickguard?
  2. Παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Τελικα ειναι στανταρ το pot. Ενω επαιζα στο Ov2 (που ειχα φτιαξει εναν απιστευτο on your face ηχο και καταστραφικα με το reverb) εκανα ενα "ψιλο" tap στο pot (με το δεξι χερι, το καλο) και ο ηχος μου επανηλθε! καλη φαση που πλεον μπορω να παιζω ρυθμικα progressive και στο solo να κανω ενα tap στο pot και.... full reverb!!!! ελπιζω να μην παθει τιποτα ο ενισχυτης... Δεν γραφει τιποτα. VS 100 σκετο και εχει 1x12.
  3. Που να κοιταξω για το νουμερο? Καποιο μαγαζι που να ειδικευονται σε marshall? Ειναι ακριβη η αλλαγη? αν βρω pot μπορω να το κανω μονος μου? Ευχαριστω για τις εως τωρα απαντησεις.
  4. Το footswitch δεν εχει διακοπτη για το reverb. Κανεις αλλος? καμια ιδεα?
  5. Χαιρετω. Εχω εναν marshall valvestate 100 combo και ολα ηταν μια χαρα μεχρι που χαλασε το reverb μου. Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ανοιγει το reverb. Ειναι συνεχεια τερμα! Και αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο. Αυτο το κανει μονο στο overdrive και οχι στο καθαρο. Οποιαδηποτε ιδεα η συμβουλη ειναι σημαντικη...
  6. Καλημερα. Παρε τον σκληρο σου και πηγαινε μια βολτα απο Στουρναρη ρωτωντας στα μαγαζια που κανουν service. 400-1000 ειναι πολλα λεφτα...
  7. Φροντισε η κιθαρα σου να βγαζει καθαρο ηχο με γεματα πριμο-μεσσαια. Οτι ειπε ο Superfunk ισχυει για fender, εγω θα σημειωσω πωσ και με les paul με stock μαγνητες μπορεις να κανεις την δουλεια σου παιζοντας με τον bridge με κομμενο λιγο το tone. Ψαξτο λιγο μονο σου. Το καθαρο καναλι του ενισχυτη σου ειναι μια χαρα.
  8. Η κιθαρα παιζει σε μερικα μαγαζια στο κεντρο οποτε αν εισαι Αθηνα κανε μια βολτα να δεις αν σε βολευουν τα vintage frets. Εμενα προσωπικα μου την σπανε λιγο αλλα η κιθαρα ειναι εξαιρετικη. Και σε αυτα τα λεφτα (περιπου 750 στην Ελλαδα) μην περιμενεις να βρεις κατι καλυτερο. Ξαναλεω ομως πως πρεπει να την δοκιμασεις ο ιδιος επειδη tele απο tele διαφερει. Οσο για τα vintage ταστα, εμενα μου πηρε δυο ωρες για να καταλαβω οτι δεν μου κανουν...
  9. Δεν μπορω να επιλεξω κατι συγκεκριμενο, ολα σχεδον του Justin(Tool), και στο Dance of Eternity του Myung απο Dream theater.
  10. Ταπεινά δηλώνω πως η πιο καλή les paul πρέπει να είναι silverburst...
  11. Τελικα μονο εσυ αγορασες απο την ειδικη παραγγελια η εισαι ο μονος που επεζησε απο τοτε? Κακια εεε? Απο την ζηλια ειναι. Μεγεια και καλοπαιχτο. Παιζει κανενα site της Bach?
  12. Θα σε απογοητεύσω όπως απογοητεύτηκα και 'γω. Έχει γίνει της put@N@%5 με αυτο το θεμα και μάλιστα εξαιτιας της Gibson που έκανε λάθος στο site της. Η κιθάρες τελικά έχουν τους ψιλο-Standar 490/498.
  13. Δεν ξέρω. Μουσική παίζω. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται στο mastering. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως αυτός που το έκανε σε δικιά μου δουλειά χρησιμοποίησε το Sonalksis (η κατι τετοιο Plug In στα Pro Tools).
  14. Εννοώ "αδειάζεις". Sorry αλλά δεν ξέρω πως αλλιως να το περιγράψω. Ξαφνικά "απλώνει" πολύ το κομμάτι. Άκουσε λίγο το σημείο προσεκτικά και θα καταλάβεις. Είναι σαν να αλλάζει απότομα ύφος. Είναι όμως μια ωραία πρώτη προσπάθεια.
  15. Sorry, είχα τσαντιστεί λίγο με τον bassonova που έκραζε στην αρχή όσους ακούν Μόνικα με επιχείρημα το εθνικό φρόνιμα που πρέπει να μας διέπει.
  16. Και για να μην ξεχναμε τον πρωταρχικό λογο του θρεντ, Ωραια προσπάθεια το κομμάτι σου. Θα δεις μεγάλη διάφορα αν στο mastering (όποτε το κάνεις) διαχωρίσεις συχνοτικα τις φωνές από τα βιολιά και φέρεις την κιθάρα πιο μπροστά. Και μια ερώτηση, γιατί αδειάζεις έτσι το κομμάτι στο 2:47?
  17. Η Μόνικα είναι μια νέα ανερχόμενη που παίζει indy. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και θεωρώ ότι η μουσική της έχει μια ιδιαίτερη γνησιότητα και χαρακτήρα παρ' όλο που ανήκει σε ένα χιλιοπαιγμένο είδος. Βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος και να είμαι πίθηκος κ.α. Η' να είμαι προδότης του έθνους που δεν επικεντρώνεται αρκετά στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ αξιες της μουσικής, δεν φοράει παρωπίδες για να του αρέσει αρκετά ο Θεοδωράκης και ο Ελύτης(γιατί αν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ να σου αρέσει ο Θεοδωράκης και ο Ελύτης), δεν τρώω κοντοσουβλι για πρωινό, δεν μου αρεσουν τα CornFlakes μου με τζατζίκι και άλλα πολλά.....
  18. +49 (0)221 / 925 791 -777 Ειχα και 'γω ενα προβλημα (καμια σχεση με το δικο σου) και μολις πηρα τηλεφωνο τσακιστικανε να βοηθησουν.
  19. Γιατι? Δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω gifακι. Αν πιανει, θα ειναι πιο ευκολο να εξηγησω τι εννοω. γενικα οι μαγνητες λειτουργουν οπως δειχνει το gif. Οι emg81 εχουν ενα τρελο output. Ποσο?..... ....... 1.25 V(RMS)-1.8V(peak). Και δεν κανω λαθος. V σημαινει Volt. Αυτο ειναι πραγματικο ΡΕΥΜΑ ικανο να αναψει και τα φλας του αυτοκινητου σου.... Συγκριτικα, οι stock μαγνητες των fender ποσο output εχουν? 600mV? Περισσοτερο? Δεν γνωριζω να υπαρχει μαγνητης με μεγαλυτερο output απο τον 81. Αυτο εννοουσα..
  20. Ναι. Γενικα ο emg81 ειναι ενας μαγνητης που περνει σημα και δινει ΡΕΥΜΑ. Πραγματικο ΡΕΥΜΑ. Σε οποια θεση θες τον βαζεις (και σε οτι οργανο θες), αν και εχει επικρατησει να μπαινει σε bridge. Σε καποια παλιοτερα post ενα παλικαρι τον ειχε βαλει σε neck και καραγουσταρε. Γενικα ψαξτο οπως θες. Δεν ειναι παρανομο να βαλεις εναν emg81 σε neck.... Και αυτο ισχυει για ολους τους μαγνητες γενικα (active & passive)....
  21. Και δεν τ'απαντας... Μπορει να θελει καποιος αλλος για Αθηνα. Εγω π.χ θελω εναν Diesel για 2 μερες. 8)
  22. Μπραβο παιδια, πολυ καλη δουλεια. Τι χρησημοποιησατε για την μιξη? Αν Pro Tools σου προτεινω να "απλωσεις" λιγο την φωνη σου παιζοντας με το Sonalksis (η καπως ετσι) και να ψαξεις και κανα reverb (με το μαλακο). Και κανε την φωνη 2 tracks για κανονικο και chorus για να την βγαλεις παλι μπροστα στο Chorus και θα ακουγεται πολυ δυνατο. Αλλα και παλι μπραβο, οπως και να'χει.
  23. SEYMOUR DUNCAN SSTHR-1B. Αυτον εβαλα σε παρομοιο προτζεκτ (με Squier) και δεν φανταζεσαι τι εδωσε. Η εταιρια λεει οτι ειναι ενας απο τους πιο high output που εχουν βγαλει ποτε. Και ειναι και Hot rails, ετοιμο κιτακι για tele για να μην σκαβεις κ.λ.π το λινκ απο Θωμα ειναi: http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_ssthr1.htm
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου