Προς το περιεχόμενο

lkc7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lkc7

0

Φήμη

  1. Γειά χαρά παίδες. Λοιπόν, ψάχνω ένα πυκνωτικό μικρόφωνο (για φωνητικά), που να μπορώ να το χρησιμοποιήσω κυρίως σε lives και πρόβες. Μετά από έρευνα, κατέληξα στο http://www.thomann.de/gr/rode_s1.htm (Rode S1) Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία με το μικρόφωνο αυτό, να μου πει 5 πράματα? Επίσης, είδα και το http://www.thomann.de/gr/akg_c535eb.htm (AKG c535eb) για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια.
  2. Sorry για το ξεθάψιμο του θέματος, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα, είπα να συνεχίσω σε αυτό. Έχει κανείς άλλος εμπειρία με το Rode M3 σε live ή πρόβα? (για φωνητικά μιλάμε πάντα) Και αν ναι, υπάρχει όντως εμφανής διαφορά με κάποιο ας πούμε "καταξιωμένο" δυναμικό όπως το shure58A beta? Ρωτάω επειδή αυτόν τον καιρό ψήνομαι για την αγορά ενός καλού μικροφώνου που θα το χρησιμοποιώ για lives/πρόβες, οπότε αν είναι και πυκνωτικό ακόμα καλύτερα αφού στην ανάγκη θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και για εγγραφή φωνής. Ακούω απόψεις!
  3. Ευχαριστώ πολύ για τα links παιδιά!
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη αν δεν είναι το σωστό μέρος για το ποστ αυτό, αλλά φαντάστηκα πως οι κιθαρίστες ίσως γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Στο θέμα μας, ψάχνω να αγοράσω κάποιο πετάλι με εφέ για φωνή (κάτι που να δίνει delay, reverb, echo, φωνή Mercury ;D, και άλλα τέτοια καλούδια) Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει; Budget: 200~400e Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου