Προς το περιεχόμενο

GusKP

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή GusKP

0

Φήμη

  1. Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι το Custom Shop της Gibson θα στείλει "σαβούρα" κάπου? Δεν μιλάμε για τα μαζικής παραγωγής όργανα αλλά για Custom μοντέλα... Δεν νομίζω ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Υπάρχει κάποια απόδειξη για το ότι τα Ασιάτικα μοντέλα είναι καλύτερα ή απλά δεν θέλουμε να μπορούμε να αγοράσουμε μια πιο φτηνή Gibson? Εγώ πριν πάρω την Gibson Les Paul Standard μου είχα μια Epiphone LP STD και στο internet δίαβαζα ότι οι Epi παίζουν εξίσου με της Gibson και είχα δει και 100 video με blind soundcheck και καλά σαν απόδειξη των λεγόμενων τους... Εγώ όταν πήρα την Gibson, η Epiphone (με τους αλλαγμένους μαγνήτες και τα ηλεκτρικά) μου φάνηκε σαν Playmobile! Αυτό που θέλω να πώ είναι να μην ακούμε το τι λένε όλοι οι κομπλεξικοί και ζηλιάριδες του internet.
  2. Καλησπέρα, έχω σκοπό να πουλήσω την κιθάρα μου και θα ήθελα να δώ την άποψη σας σχετικά με την τιμή. Τα χαρακτηριστικά της κιθάρας: Epiphone Les Paul Standard Plus σε χρώμα Vintage Sunburst 1.5 έτους (με πολύ ωραία flames) χωρίς γρατζουνιές (κυριολεκτικά σαν καινούρια). Μαγνήτες EMG 81/85 μαζί με τα ηλεκτρικά τους (ποτενσιόμετρα, καλώδια, jack input) Πατέντα στο πλαστικό πίσω ώστε να γίνεται η αλλαγή μπαταρίας χωρίς κατσαβίδια και κόπο σε 10 δευτερόλεπτα και σκληρή θήκη βαλίτσα Ritter Πόσο αξιολογείτε αυτήν την κιθάρα?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου