Προς το περιεχόμενο

tolis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tolis

0

Φήμη

  1. εχει ενα stereo rec out το οποιο ειναι απλα ικανοποιητικο ...με το speaker simulator του x3 ακουγεται φοβερα!!!Το χρησιμοποιω μονο σε live με in ear και το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο!!!Δεν ειναι βεβαια οπως με τον 2:90 που εχω σπιτακι μου ;D ;D ;D ...αλλα για να παιζεις live σε μερη που δεν μπορεις να εχεις καμπινα ειναι νομιζω οτι καλυτερο!!!!!!
  2. Το χρειαζομαι γιατι θελω να το χρησιμοποιησω με το triaxis ...αυτο που κανω τωρα δηλαδη με το x3 live απλα ειπα να παρω το hd 500 για αλλαγη λογω του οτι ειναι καλυτερο σε πολλα πραγματα γενικως!!!Δεν ξερω αν θα γινεται αυτο μετα απο καποιο update (που λιγο δυσκολο το βλεπω διοτι δεν ειναι κατι τοσο απλο...)οποτε δε νομιζω να το κρατησω χωρις λογο!!!Παντως ειναι απαραδεκτο να λειπει αυτη η λειτουργια!!!Αν το ηξερα δεν προκειται να το επερνα!!!
  3. Λετε να υπαρξει καποιο update που να το κανει???Μα ειναι δυνατον να λειπει μια τετοια λειτουργια???????Ολα τα προηγουμενα pod το εκαναν!!!Μαλλον το καινουριο μου hd 500... θα παει για πουλημα!!!!!!!
  4. ξερει κανεις πως γινεται το αντιθετο???δηλαδη χωρις τον ενισχυτη και μονο με τις καμπινες???
  5. ξερει κανεις πως γινεται το αντιθετο????δηλαδη χωρις ενισχυτες και μονο με τις καμπινες???
  6. μπορεις να βοηθησεις λιγακη γιατι δεν βρισκω τιποτα????
  7. Ξερει καποιος να μου πει αν μπορω να χρησιμοποιησω μονο τις καμπινες χωρις τους ενισχυτες...???το χ3 το κανει πολυ ευκολα αλλα το hd ειναι λιγο περιπλοκο.Χρησιμοποιω το χ3 με το triaxis μονο σαν controller και speaker simulator αλλα πηρα το καινουριο και νομιζω οτι δεν γινεται...εκτος και αν κατι δεν κανω σωστα!!!
  8. το εχει ακουσει καποιος για να μου πει μια γνωμη???????αξιζει τοσα πολλα???????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου