Προς το περιεχόμενο

kateopre

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kateopre

0

Φήμη

  1. kateopre

    line in recording

    Ευχαριστω για την απαντηση. Απο οτι ειδα παντως οι τιμες στα για ενα καλο mini disc ξεφευγει σε σχεση με τον λογο που το θελω.
  2. kateopre

    line in recording

    Καταρχας καλησπερα και καλως σας βρηκα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,συγγνωμη αμα υπαρχει ηδη καπου στο φορουμ,κοιταξα μηπως βρω καμια ακρη αλλα μου φαινονται ολα λιγο ακαταλαβιστικα. Δουλευω σαν dj κι αυτο που θελω να κανω ειναι να βρω μια συσκευη που να εχει line in ετσι ωστε να μπορω να την συνδεω στον μεικτη (pioneer 800 αμα παιζει ρολο) την ωρα που παιζω και να ηχογραφει το προγραμμα σε καλη ποιοτητα (mp3 η wma) ετσι ωστε να μπορω να το γραψω μετα σε cd.Απο οσο εψαξα μου προτεινανε καποια mp3-players τα οποια εχουν line in και συγκεκριμενα το creative zen v plus.Δυστυχως οσο κι αν εψαξα βρηκα μονο την εκδοση των 8gb που πιστευω οτι ειναι ακριβη για τη δουλεια που το θελω συν οτι 8gb ειναι λιγο υπερβολικος χωρος γιατι δεν θελω να το χρησιμοποιησω σαν mp3-player αλλα το θελω μονο για τη συγκεκριμενη λειτουργια του line in. Υπαρχει καποια αλλη συσκευη που να ειναι αποκλειστικα γι αυτη τη δουλεια η καποια εναλλακτικη λυση? Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου