Προς το περιεχόμενο

DrGreem

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από DrGreem

  1. φοβερόοο!!!! Τέλειος όδηγος φίλε να σαι καλα με βοήθησε πάραπολυ!!!!
  2. Ευχαριστώ φίλε ,δεν έχεις άδικο θα διαβάσω τον οδήγο μου έδειξες να σαι καλα
  3. Σωστά... Επειδή όμως είμαι 18 και μάλλον θα ασχοληθώ σοβαρά με την μουσική παραγωγή θέλω απο τώρα να μάθω το Cubase γι'αυτό και το παλεύω τα ερασιτεχνικά προγράμματα δεν με απασχολούν και πιστεύω πως με ψάξιμο λιόσιμο και βοήθεια θα το καταφέρω το Cubase ;) Οπότε όπως ανέφερα στο edit του προηγούμενου post Μου όποιος μπορεί ας με καθοδιγήσει βήμα βήμα σ'αυτό το απλό πράγμα που ζητάω..
  4. Δεν είμαι μουσικός :Ρ Wannabe μουσικός είμαι.. ^^ Ευχαριστώ! edit: Λοιπόν πχ Ανοίγω Vst instruments επιλέγω το lm 7 και μετα πως μπορω να γράψω? Το score menu το άνοιξα αλλά η επιλογή edit η οτιδήποτε είναι μη επιλέξιμο..:/
  5. Χαχα καλώς τον (να μαι και εδώ τελικά :Ρ) Πως όμως γράφω με το μολυβάκι? Απο που??? Θυμάμαι FL studio εποχές έγραφα με μολυβάκι στο Cubase όμως είναι τελείος διαφορετικά.. Δεν ξέρω καν απο που μπορώ να παω για να το κάνω αυτό..
  6. Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις και καλώς σας βρήκα :) Πατάω πχ play και παίζει μετά απο 1-2 δευτερόλεπτα κτλ. αυτό εννοώ οτι ψιλοαργεί.. Δηλαδή χωρίς Midi keyboard δουλειά δεν γίνεται έτσι?? Υ.Σ Έχω διαβάσει ήδη τους κανονισμούς και ανέφερα το οτι είναι πειρατικό μήπως και φταίει αυτό που κολάει.. Συγνώμη πάντος..
  7. Φοβερό thread και posts! Να'στε καλά ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τις πηγές!!:)
  8. Γεία σας... Επειδή είμαι καινούριος χρήστης του Cubase θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα... 1) Πως μπορώ να παίξω κάποιο Vst instrument χωρίς midi keyboard? 2) Επίσης πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ήχο των Stylus,Trilogy,Plugsound κτλ..? 3) Έχω το Cubase 3.1 SX (H2O Release) Αλλά ψιλοαργεί, σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό? (Το συστημά μου αποτελείται από Intel Pedium 4 3.0 GHz,2gb ram,HDD 74 giga Raptor Extreme 10.000, GeForce 7600GT,sound card onboard). :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου