Προς το περιεχόμενο

antonisman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή antonisman

0

Φήμη

  1. Από ebay τι παίζει? Συμφέρει να φέρω από έξω ή θα με πετσοκόψουν οι "ΕΛΗΝΑΡΑΔΕΣ" στα @@τελωνεία? Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με το τι πληρώνεις για φόρους??
  2. Μεταχειρισμένο λοιπόν...!Νομίζω οτι είναι πιο σωστό. Ξέρει κανείς να μου πει που να ψάξω,κάποια καθοδήγηση κάτι βρε αδερφέ... Το google το έχω ήδη επισκευθεί,αλλά δεν έχω βρει αρκετά. Ρωτάω για κάτι πιο εξειδικευμένο... ???
  3. Γεια σε όλους τους χλαπατσιμπαλοτυμπανοκρούστες........ Θα ήθελα την σοφή γνώμη των drumer του noiz σε ένα δίλλημα που αντιμετοπίζω. Όπως προανέφερα θέλω να αγοράσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! drums. Λέω επιτέλους γιατί μέχρι πριν από 3 χρόνια περίπου ήταν αδύνατο για λόγους όπως σχολεία-@@κίες, διαμέρισμα... μην πω άλλα... Παρόλα αυτά είχα κάνει μάγκες τους studiατζίδες της Θεσνίκης... Τώρα όμως πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή... ;D Το budget που διαθέτω είναι 350, το πολύ 400 σε καμιά καλή περίπτωση. Το δίλλημα είναι το εξής: Αγορά ενός low budget set όπως πχ http://www.thomann.de/gr/millenium_mx700_stage_1_pro_bundle.htm καινούργιο,ολοκληρωμένο με πιατίνια κλπ για καθαρά λόγους εξάσκησης,εξοικείωσης κλπ προς το παρόν και ΟΤΑΝ και αν χρειαστώ κάτι καλύτερο ηχητικά να δώσω ένα μεγαλύτερο ποσο και να πάρω κάτι αξιόλογο... ή Αγορά ενός καλού σετ μεταχειρισμένο εκεί γύρω στα χρήματα??? Αν τελικά είναι συμφέρουσα η αγορά μεταχειρισμένου που θα μπορούσα να κοιτάξω? Αυτά προς το παρόν... Ακούω προτάσεις..... Ευχαριστώ, Αντώνης.
  4. Καλησπέρα σε όλους.Να πω ότι δεν παιζει μαρούλι,όπως λέτε κ εσείς εδώ, για μαθήματα... Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ από μόνος μου με βιβλία,εκπαιδευτικές σειρές με videakia κλπ,οπότε πρέπει πρώτα να πάρω το εργαλείο...! Έχω στο μυαλό μου αυτό εδώ: http://www.thomann.de/gr/milleniumalesis_mesh_headdm5_edrum_set_02.htm Τι λέτε?Έχει παραγγείλει κανείς άλλος από εκεί? Είναι αξιόπιστο κατάστημα,όσον αφορά την αποστολή,χρηματοδότηση κλπ? Ακούω...
  5. Καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργιος στο forum σας και θέλω τα φώτα σας. Θέλω να αγοράσω ένα σετ ηλεκτρικά drums, αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω. Ασχολούμαι λίγο, αλλά ερασιτεχνικά, μόνος μου. Θέλω να αρχίσω να το μελετάω λίγο το άθλημα (μαθήματα, εξάσκηση κλπ),οπότε θέλω κάτι σχετικά καλό. Να μην είναι κ ότι πιο απλό υπάρχει.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι maximum 1000 eura. Δηλαδή το σετάκι μαζί με ότι τυχόν παρελκόμενο (πχ πεταλάκια κλπ) να μην ξεπερνάει αυτό το ποσό. Σκέφτομαι για καινούργιο,αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα καλό μεταχειρισμένο,που να αξίζει όμως τα λεφτά του. Ευχαριστώ, Αντώνης.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου