Προς το περιεχόμενο

aloneinspace

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή aloneinspace

0

Φήμη

  1. καλησπέρα σε όλους,εχω έναν spider 2 30watt και αγόρασα το foot controller τουFBV shortboard mk2.Στο site της line 6 λεει οτι ειναι συμβατο http://line6.com/footcontrollers/compatibility.html αλλα οταν το συνδέω το μονο που κάνει είναι να αλλάζει τα κανάλια του.και δουλευει και το wah.Τιποτα από τις υπολοιπες λειτουργιες του.μπορεί κανεις να με βοηθήσει?
  2. καλησπέρα σε όλους,έχω τον spider 2 της line 6 30w και θέλω να αλλάζω γρήγορα τα εφφε του αλλα και να τα συνδιάζω.πχ από clean σε insane με reverb,μετα να βγάζω το reverb...βασικά σκέφτομαι για τα foot controller της line 6 αλλα επειδη τα λεφτα ειναι αρκετα σκεφτομαι και για πεταλιερα.Επίσης μήπως ξέρετε τι κάνουν τα stompbox της line6?
  3. Λοιπον,το θέμα άρχισε ηδη να γινεται πολυπλοκότερο.Στο σχήμα μπήκε και ντράμερ και το παιδί που παίζει κιθάρα θα παίξει και πλήκτρα.θέλουμε αρχικά να παίξουμε σε ένα garden party(Το χώρο ακόμα δεν τον έχω δει αλλά τον δω σύντομα,ηχοληπτης και full range δεν θα υπαρχουν).Εγώ παίζω σε 30αρη line6,ο άλλος κιθαρίστας έχει μια πεταλιερα boss αλλά δεν έχουμε ενισχυτή να τη βάλουμε..θέλουμε να μου πείτε τι χρειάζεται να πάρουμε για να βάλουμε 2φωνές ,πλήκτρα,τα ντραμς roland td-9k και την κιθάρα(αν γίνεται γιατι μπορεί να βρούμε και ενισχυτή).συμφέρει να νοικιάσουμε ή να αγοράσουμε?-το group θα παραμήνει ,δεν φτίαχνεται για το πάρτυ-αυτοενισχυόμενα full range,monitors,ενιχυτες? α!με τα μικρόφωνα λύθηκε το θέμα οάλλος κιθαρίστας βρήκε μικ.και εγώ μόλις παρέλαβα το shure SM58LCE..
  4. ναι,έχει εφφε πανω.Κοίτα για τις κιθάρες θα χουμε ξεχωριστους ενισχυτες κιθαρας μονο για τα 2 μικροφωνα το θέλω.τι λες?α!τι είναι το πανάρισμα και ta full range?κ κατι άλλο το μονιτορ πρέπει να είναι τοποθετημένο ωστέ να ακούμε και εμείς και ο κοσμος?
  5. καλησπέρα σε όλους,έγω κ ένας φίλος μου παίζουμε κιθάρα και τραγουδάμε (κάνουμε πρόβες για να παίξουμε κάπου).Θέλουμε να πάρουμε 2 μικρόφωνα και έναν ''ενισχυτή'' για φωνή (έχω και ένα μικτάκι 4κάναλο δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να βοηθήσει) και για τις πρόβες και για τα live .Γνωρίζετε τπτ καλό για να βγαλουμε αξιοπρεπη ήχο?είδα αυτό http://www.thomann.de/gr/the_box_ma120_mk_ii.htm και http://www.thomann.de/gr/shure_sm58.htm τιμές σχετικές με τα links ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  6. Καλησπέρα σε όλους,παιδια εχω την audiofire 4 της echo kai θέλω να αγοράσω studio monitors .Εχω χαθεί μέσα στις μάρκες και δεν ξέρω και τι ηχεία απαίτει ο χώρος μου...κάποιος να βοηθήσει?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου