Προς το περιεχόμενο

djdoctor99

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή djdoctor99

0

Φήμη

  1. φιλαρακι το ιδιο επαθα και εγω με τη σκασμενη μπαταρια σε ενα GEM WX2 και το αποτελεσμα ειναι να παει αχρηστο δεν υπαρχει ανταλακτικο ουτε για δειγμα τα οργανα πλεον τα βγαζουν στην κινα και οι ιταλοι απλα τα πουλησαν και τωρα δεν υπαρχει τιποτα. με 2 λογια θες μητρικη του οργανου.
  2. δυστηχως κ. χναρακη ειμαι λιγο μακρια στη χιο και ειναι δυσκολη η μετακινηση του οργανου . παντως ευχαριστω πολυ.
  3. οχι τα δειγματα του οργανου ειναι ενταξει κυριε χναρακη
  4. εχω τη srx-11 στο χ7 εχει καλα δειγματα αλλα ειναι πολυ χαμηλα γραμενα και πανω στη δουλεια <ψαχνεις> να τα ακουσεις.
  5. φιλε το καλο πιανο ειναι σχετικο ακουσμα για τον καθεναν απο εμας που ασχολουμαστε με τη μουσικη εξαρταται πως θελεις να το χρησιμοποιησης και τη ειδος μουσικης παιζεις. εγω χρησιμοποιω πιανα απο roland fantom x7 στα μπουζουκια και ειναι παρα πολυ καλος ηχος
  6. ειμαι νεος στο noiz εχω καποια οργανα και εγω korg pa2x korg triton studio roland fantom x7 korg triton le korg m1 gem wx2 αυτα προς το παρον δεν ειναι κατι το φοβερο αλλα το παλευω ::)
  7. θα προτεινα για ενισχητη τον PEAVEY KB5 ειναι παρα πολυ καλος με πολυ καλη ποιοτητα ηχου και με αρκετη ενταση. ευχαριστω.
  8. χαιρετω ολα τα παιδια του site. θαηθελα βοηθεια με μερικους ηχους για λαικο προγραμα. ευχαριστω παρα πολυ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου